BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinansbank'dan anında kart teslimi yaygınlaşıyor----

Finansbank'dan anında kart teslimi yaygınlaşıyor

Finansbank'dan anında kart teslimi yaygınlaşıyor
17 Nisan 2013 - 16:58 www.finansgundem.com

Finansbank'ın anında kart hizmetini yaygınlaştıma kararı aldıktan sonra, Zebra 430i Kart basım cihazlarının kurulumuna başladı

Anında Kart Basım hizmetini  2013 yılı içinde yaygınlaştırma kararı alan Finansbank, belirlediği yeni şubeler için Zebra 430i Kart Basım cihazlarının kurulumuna başladı.
Finansbank, CardtekGroup şirketlerinden SmartSoft tarafından geliştirilen PALMARIS Anında Kart Basım Sistemi’ni 2013 yılı içinde yaygınlaştırma kararı aldığını açıkladı. Bu yolla müşteri memnuniyetini artırmayı hedefleyen banka, belirlediği yeni şubeler için Zebra 430i Kart Basım cihazlarının kurulumuna başladı.  
2003 yılından beri Anında Kart Basım projesini yürüten Finansbank, 2011 yılından itibaren Cardtek Group şirketlerinden SmartSoft’un geliştirdiği PALMARIS Anında Kart Basım Sistemleri’ni kullanıyor.
Anında Kart uygulaması ile termal baskı tekniği kullanılan Fix kartların kullanıcılara daha kolay ulaştırılabileceğini belirten Finansbank Kart Operasyondan Sorumlu Bölüm Müdürü Taner Aslan, projeyle ilgili olarak; “Anında Kart Projesi ile merkezde başvuru girişi ve kart basımı için ayrıca bir operasyon yürütülmeyip, kartlar anında teslim edildiği için kuryede geçecek dağıtım süresi kadar kartın kullanım süresini artırmış olduk. Aynı zamanda bu kartlar için kurye maliyetine de katlanmadık. Bu aşamada, Finansbank olarak PALMARIS Anında Kart Basım Sistemi’nin sağladığı avantajlardan ve hizmetten de memnun kaldık. Sistemin kullanıcı dostu bir yapısının olması sebebiyle şubelerdeki kullanıcılarımız çok fazla zorluk yaşamadı” dedi.
Cardtek Group Bölge Satış Yönetiminden Sorumlu Grup Müdürü Aslı Özbay ise yaptığı açıklamada “Finansbank, PALMARIS ürünümüz sayesinde değişik birçok kart ürününü basabilmekte ve  basım süresinin kart başına çok kısa sürelerde olması sayesinde de hızla müşterilerine teslimat sağlayabilmektedir. Bunun yanında müşterilerine de kartlarını anında teslim ederek daha önceden yaşanan operasyonel zaman kaybının ve ek masrafların da önüne geçmektedir” dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muharrem23 Temmuz 2014 22:54

    kartım 1 hafta önce onaylandı kuryede ve bana iki numara verildi kuryeyi aramam için iki numarada çalışmıyo arayamıyorum acil kartımın verildigi adrese gönderilmesini istiyorum.