BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFinansal raporlama ve muhasebe standartlarında değişiklik----

Finansal raporlama ve muhasebe standartlarında değişiklik

Finansal raporlama ve muhasebe standartlarında değişiklik
17 Aralık 2017 - 10:49 www.finansgundem.com

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından, finansal raporlama ve muhasebe standartlarına ilişkin bazı tebliğlerde değişiklik yapıldı.

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından  hazırlanan 7 tebliğ değişikliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Türkiye Finansal Raporlama Standartlarının İlk Uygulamasına  İlişkin Türkiye Finansal Raporlama Standardı Hakkında Tebliğ'de, Konsolide  Finansal Tablolara İlişkin Türkiye Finansal Raporlama Standardı Hakkında  Tebliğ'de, Diğer İşletmelerdeki Paylara İlişkin Açıklamalarla İlgili Türkiye  Finansal Raporlama Standardı Hakkında Tebliğ'de, Nakit Akış Tablolarına İlişkin  Türkiye Muhasebe Standardı Hakkında Tebliğde, Gelir Vergilerine İlişkin Türkiye  Muhasebe Standardı Hakkında Tebliğ'de, İştiraklerdeki ve İş Ortaklıklarındaki  Yatırımlara İlişkin Türkiye Muhasebe Standardı Hakkında Tebliğ'de, Yatırım Amaçlı  Gayrimenkullere İlişkin Türkiye Muhasebe Standardı Hakkında Tebliğ'de değişiklik  yapılmasına ilişkin tebliğler yürürlüğe girdi. 

Kurumun, Yabancı Para İşlemleri ve Avans Bedeline İlişkin Türkiye  Finansal Raporlama Standardı Yorumu Hakkında Tebliği de yayımlandı.
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)