BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFinansal krizdeki Koton borçlarını yapılandırdı----

Finansal krizdeki Koton borçlarını yapılandırdı

Finansal krizdeki Koton borçlarını yapılandırdı
26 Haziran 2020 - 09:01 www.finansgundem.com

Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren ve son aylarda içinde bulunduğu finansal zorluklar ile gündemde olan Koton borçlarını yapılandırıyor

Koton son dönemde önemli sıkıntılar yaşıyor. Sermaye artırımı sonrası borçlarını kapatamayan şirketin kurucusu Yılmaz Ailesi' Nisan ayındaki genel kurulda şirketten ayrılmıştı işlerin daha da kötüye gitmesi üzerine ailenin önemli isimleri Mayıs ayında yeniden eski görevlerine dönmüştü.

Borç yeniden yapılandırmasını Dünya’ya değerlendiren Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, geçtiğimiz ay 200 milyon TL'lik sermaye artışına gittiklerini, mevcut borçları yapılandırdıklarını ve artık önlerini daha iyi gördüklerini söyledi.

“Salgın yayılınca çalışanlarımız ve toplum sağlığını korumak için dünyada ve Türkiye'de bulunan 510 mağazamızın tümünü yaklaşık 2 ay boyunca kapattık. Yaklaşık 800 milyon TL'lik bir ciro kaybımız oldu. Buna rağmen çalışanlarımızı koruduk ve kimseyi işten çıkarmadık" diyen Yılmaz, kreditör bankalarla yeni bir kredi için anlaştıklarını söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)