BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFinans Kulüp’ten finansın güçlü isimlerini buluşturan davet----

Finans Kulüp’ten finansın güçlü isimlerini buluşturan davet

Finans Kulüp’ten finansın güçlü isimlerini buluşturan davet
13 Mayıs 2018 - 17:21 www.finansgundem.com

Finansın dahi ismi Önder Halisdemir’in başkanlığını yaptığı Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı, “Finans Kulüp Buluşması”yla önemli bir etkinliğe imza attı.

FINANSGUNDEM.COM

Başkanlığına geldikten sonra attığı önemli adımlarla Finans Kulüp’e ‘etkili ve girişimci’ bir hava getiren usta bankacı, Finansgundem.com yazarı Önder Halisdemir bu kez de önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı tarafından Les Ottomans Otel’de düzenlenen “Finans Kulüp Buluşması”, bankacılık, BDKK, SPK ve Hazine’nin eski başkanları ve üniversiteler ile ekonomi basınının güçlü ve önemli isimlerini bir araya getirdi.

HEDEFLER VE YOL HARİTASI

Vakıf Başkanı Önder Halisdemir davette yaptığı konuşmada, Finans Kulüp’ün hedefleri ve  yol haritasını seçkin konukların tartışmasına sunduğunu söyledi.

Vakıf yetkilileri tarafından yayınlanan basın bildirisinde, önemli etkinlikle ilgili olarak şu ifadeler yer verildi:

“Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı’nın Les Ottomans Oteli’nde düzenlemiş olduğu, ‘Finans Kulüp Buluşması’ davetine İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ersin Özince, Akbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Hayri Çulhacı gibi banka ve finansal kurum üst yöneticileri, İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Nazım Erken, Sn. Prof. Dr. Emre Alkin gibi önde gelen akademisyenler ile BDDK, SPK, Hazine gibi kurumlarımızın önceki başkanları ile Sn. Şeref Oğuz ve Sn. Hakan Güldağ gibi finans ve ekonomi basınının önde gelen isimleri katıldılar.

Vakıf Başkanımız Önder Halisdemir, ‘Finans Kulüp’ün köklü, saygın geçmişi ile bugünün ihtiyaçlarını buluşturan ve yarını kucaklayan hedefleri ile yol haritasını sizlerin tartışmasına sunuyorum’ sözleriyle konuşmasına başlarken, bireysel üyelerimiz ve vakfımızın kurumsal üyesi olan Akbank, Anadolu Sigorta, Burgan Bank, Garanti Bankası, Global Yatırım Holding, Nurol Bank, PwC, Türkiye İş Bankası, JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Vakıflar Bankası, Visa Europe, Yapı Kredi Bankası, Yatırım Finansman şirketlerinin temsilcilerine teşekkür ederek sunumunu tamamladı.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)