BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFinans Kulüp yönetimine sektörün duayen isimleri katıldı----

Finans Kulüp yönetimine sektörün duayen isimleri katıldı

Finans Kulüp yönetimine sektörün duayen isimleri katıldı
05 Haziran 2018 - 07:06 www.finansgundem.com

Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Önder Halisdemir, “Finans sektörünün güçlü, saygın ve aktif isimleri yönetim kurulumuza seçilmiştir” dedi.

Finans dünyasının köklü ve önde gelen sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı’nın olağan mali genel kurulunda sektörün önemli isimleri yönetime girdi.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Dr.Önder Halisdemir’in  yaptığı  11 kişilik Vakıf yönetimine yeni olarak; Ayşegül Dicle Aydın (Heidric&Struggles Ülke Başkanı), Dr.Cüneyt Sezgin (Garanti Bankası Yönetim Kurulu Üyesi), Meriç Uluşahin (Türkiye Finans Katılım Bankası ve Pasha Bank Yönetim Kurulu Üyesi), Orhan Ökmen (JCR Ülke Başkanı) seçildiler.

HALİSDEMİR: ÜYELERİMİZ ARASINA SEÇKİN KURUMLAR DA KATILDI

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halisdemir,  olağan mali genel kurul kapsamında geçmiş yılı değerlendirdiği konuşmasında “Finans Kulüb’ün yeni stratejisi tüm banka genel müdürleri, düzenleyici otoriteler, akademik çevre, ekonomi basını ve sektörümüzün önde gelenleri ziyaret edilmek suretiyle paylaşılmış ve görüşleri alınmıştır. Üye tabanımız sürekli seçkin bireysel üyelerin yanısıra  yeni kurumsal üyelerin katılımı ile gelişmektedir. Son bir ayda mevcut üyelerimizin arasına Vakıflar Bankası, Burgan Bank, Nurol Bank, JCR-Eurasia, Heidric&Struggles gibi seçkin kurumlar katılmışlardır.

GÜÇLÜ, SAYGIN, AKTİF İSİMLER

Kurumların değil, finans dünyası profesyonellerinin oluşturduğu bir kuruluş olmamıza rağmen saygın kurumlarımızın bu desteklerini ülkemiz ve vakfımız açısından çok kıymetli buluyoruz. Avrupa Birliği ile Kobi Akademisi oluşturma projemiz AB ve ulusal ajansımız tarafından kabul edilmiş ve iki yıl sürecek çalışmalara başlanmıştır. Ayrıca finans profesyonellerinin mesleki saygınlığının gelişimi ile  arabulucu, bilirkişi, hakem vb yeni düzenlenen tanımlamaların bir parçası olmaları için süreçler başlatılmıştır. Bugün de Finans sektörünün güçlü, saygın ve aktif isimleri yönetim kurulumuza seçilmiştir. Kendilerine ve daha önce görev yapan üyelerimize teşekkür ediyorum.

DANIŞMA KURULU OLUŞTURULUYOR

Ayrıca yakında açıklayacağımız finans dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan yelpazemizi tamamlayacak bir danışma kurulu oluşturuyoruz. Bize duyulan güven ve inancın yüklediği sorumlulukların farkında olarak misyonumuz olan ülkemizin finans kapasitesinin geliştirilmesi konusunda tüm paydaşlar ile işbirliği halinde net bir yol haritası ve büyük bir motivasyon ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

İŞTE YÖNETİM KURULU

Yeni katılan yönetim kurulu üyeleri ile beraber Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı’nın Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşmakta:

Dr.Önder Halisdemir   Yönetim Kurulu Başkanı

Adnan Nas                  (Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi)

Ayşegül Dicle Aydın    (Heidric&Struggles Ülke Başkanı)

Dr.Cüneyt Sezgin        (Garanti Bankası Yönetim Kurulu Üyesi)

Fethi Hinginar              (Türk Ytong Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı)

Ferhan Kaptan             Genel Sekreter

Halit Yıldız                   (Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesi)

Meral Özertik               (Emas A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi)

Meriç Uluşahin            (Türkiye Finans Katılım Bankası ve Pasha Bank Yönetim Kurulu Üyesi)

Orhan Ökmen             (JCR Ülke Başkanı)

Yusuf G. Penezoğlu    (Kpmg Yönetici Ortak)

Yedek Üyeler

Süheyl Aygül               (Türk Kariyer YKB)

Nihat KARADAĞ         (Mesleki Gelişim Komitesi Başkanı)

Yeliz Bilgin                  (Nurol Bank Genel Müdür Yardımcısı)

Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı kurumsal üyeleri ise şu kurumlardan oluşmaktadır: Akbank, Anadolu Sigorta, Burgan Bank, Garanti Bankası, Heidrick & Struggles, JCR-Eurasia, Nurol Yatırım Bankası, PriceWaterhouse, Türkiye İş Bankası, Türkiye Sınai ve Kalkınma Bankası, VISA Europe, Vakıflar Bankası, Yapı Kredi Bankası, Yatırım Finansman Menkul Değerler.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • NEZİH PERÇİN28 Eylül 2018 21:49

    DEMİRBANK A.Ş.DEN ARKADAŞIM VE DOSTUM SN. ORHAN ÖKMEN BEYE BAŞARILARIN DEVAMINI CANDAN DİLERİM.. SAYG..

  • Firat 05 Haziran 2018 15:40

    Meriç hn bu kadar poZisyona nasıl faydalı olabiliyor ? Çok ilginç yakında belediye meclisinede girecek diye korkmaya başladım. :)