BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinans Kulüp duayenleri bir araya getirdi----

Finans Kulüp duayenleri bir araya getirdi

Finans Kulüp duayenleri bir araya getirdi
30 Kasım 2018 - 11:29 www.finansgundem.com

Finans Kulüp "Üstadlara Saygı" temalı buluşmasında vefanın örneği oldu

Türkiye'nin finans alanındaki en köklü sivil toplum kuruluşu olan Finans Kulüp, “Üstadlara Saygı” temasıyla Fairmont Otel’de özel bir davet düzenledi. Gelenekselleşen “Finans Kulüp Buluşmaları” nın onur konuğu, bankalar yeminli murakıplığı ve Pamukbank Genel Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş olan Orhan Emirdağ oldu.

Yoğun ilgi gören davete Burhan Karaçam, Cengiz Göğebakan, Faik Açıkalın, Hakan Binbaşgil, Hayri Çulhacı, Halit Yıldız, Merdan Aras, Mehmet Erten, Orhan Ökten, Özer Güney, Tayfun Beyazıt, Tevfik Altınok gibi finans dünyasının duayen isimleri katıldı.

Daveti düzenleyen Finans Kulüp Başkanı Önder Halisdemir yapmış olduğu konuşmada “Finans Kulüp olarak amacımızı, Türkiye’nin finans kapasitesini geliştirmek ve Finans profesyonellerinin mesleki gelişim ve etkileşimlerini sağlamak olarak yeniden tanımladık. Bu amaçlara ulaşmak üzere kurumsal kapasitemizi sürekli geliştiriyoruz. Diğer taraftan sektörümüze büyük emeği geçmiş eskimeyen yöneticilerimizle biraraya geldiğimiz, onların birikimlerinden faydalandığımız böyle organizasyonlar oluşturuyoruz. Sayın Emirdağ sembol bir isimdir. Kendisi çok kıymetli bankacılar yetiştiren Pamukbank okulunun son Genel Müdürü ve Finans Kulüp eski Yönetim Kurulu Üyesidir.


Bugün bu okulun öğrencileri ve finans dünyası biraraya geldi. Sayın Emirdağ örneği, bankacıların sorumluluklarının fark edilmesine ve görevlerini teamüllere uygun ve doğruluktan şaşmaksızın icra ederken bile, başlarına neler gelebileceğini hepimize göstermiş oldu. Düzenlemelerde yapılan iyileştirmelere esin kaynağı olması sebebiyle, tüm finans sektörünün Sayın Emirdağ’a vefa borcu bulunmaktadır. Finans Kulüp ve bugün burada olan davetliler olarak, yaşadıklarını geri saramayız ama onuruna düzenlediğimiz bu özel gecede Orhan Bey’in gözlerinde gördüğümüz ışıltı bizim için tesellidir.“ dedi.

Ayrıca bu organizasyonda görev alan, “Genç Finans Kulüp” üyesi üniversite öğrencisi kardeşlerimize de örnek teşkil edeceğini umuyorum. İş hayatında yoğunluk bitmez, Allah bitirmesin de. Ancak büyüklerini hiçbir şart altında unutmasınlar ve ihmal etmesinler” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Turgay Topaloğlu 08 Aralık 2018 14:16

    Genc Pamukbankli ve şimdi Dernek yön.kurulu üyesi olarak Onur duydum.Genel Müdürümüz herzaman kibar ve canayakın tavrı Dernek toplantılarına katilim ve destek hassasiyeti ile bizleriOnere etmektedir.

  • savaş sönmez01 Aralık 2018 17:10

    Çok değerli sınıf arkadaşım sevgili Orhan'a, ülkemizin bu "yozlaşmış-çürümüş-kokuşmuş" ortamında, kadirbilir Finans Kulüp tarafından da olsa sahip çıkılmasına sevindim. Düşünenleri kutlarım. Savaş Sönmez

  • Leoder01 Aralık 2018 13:15

    Şahane... bankada birlikte yaptığımız timsah yürüyüşlerindeki personelle birlikteliği hala hatıralarımızdadır. Teşekkürler Orhan Emirdağ

  • Fatma Işık30 Kasım 2018 21:59

    Sn.Orhan Emirdağ için düzenlenen bu geceye emek verenlere teşekkürler. Vefasızlığın giderek arttığı günümüzde Bankacılık sektörü ve Bankacılar adına çok gurur verici ve anlamlı. teşekkürler.

  • Erol Pelister30 Kasım 2018 19:58

    Sevgili kardeşim Orhan, Sana gösterilen bu vefa örneği beni çok duygulandırdı. Liseden bu yana, seni tanımak onuruna sahip bir arkadaşın olarak, sana tevcih edilen bu güzel sözler hiç de iltifat olarak düşünülmemeli, aksine senin finans dünyasına yaptığın katkıların bir teşekkürü olarak yorumlanmalıdır. Tanıdığım arkadaşım, gerek bankacılık bilgisi, gerek tevazuu ve gerekse kültür ve görgüsü olarak daima bize rehber ve örnek olmuştur. Üniversite ve meslek seçimimde benim hayatıma yön vermiştir. Tüm övgülere layık bir kişi olarak sana teşekkür ve Şükran’larımı sünüyorum. Saygı beSevgilerimle,

  • Tulay Ergun30 Kasım 2018 16:52

    Vefa örneği. Onder Halisdemir ve Finans Klubu tebrik ederim.

  • ahmet ak30 Kasım 2018 11:58

    üstadlara, ustalara saygı her meslek gurubu için çok önemli olduğunu düşünüyorum.Bu saygıyı gösteren başta önder halisdemr ve finans Klüp yönetimini yürekten kutluyorum.