BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFilistinli bakan gösteride öldü----

Filistinli bakan gösteride öldü

Filistinli bakan gösteride öldü
10 Aralık 2014 - 13:01 www.finansgundem.com

Bakanın İsrailli askerler tarafından itilip darp edildikten sonra hastanede hayatını kaybettiği iddia ediliyor

Filistinli bir bakan Batı Şeria'daki protestolar sırasında yaşamını yitirdi. Söz konusu bakanın İsrailli askerler tarafından itilip darp edildikten sonra hastanede hayatını kaybettiği iddia edildi.

Reuters, görgü tanıklarının ve bölgedeki sağlık ekiplerinin verdiği bilgiye dayanarak Batı Şeria'da protestocularla İsrail askerleri arasında yaşanan çatışma sırasında, henüz ismi açıklanmayan Filistinli bir bakanın yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Bazı İsrail kaynakları ise yaşamını yitiren yetkilinin Filistin Yönetimi Yerleşim Bakanı Ziad Ebu Ayn olduğunu duyurdu. Söz konusu kaynaklar, Ebu Ayn'ın İsrail askerleriyle yaşanan itiş kakıştan sonra hastaneye kaldırıldığını ve burada yaşamını yitirdiğini öne sürdü. Ebu Ayn'ın hasta olduğu ve ölümünde hastalığının rol oynadığı iddia edildi.

Söz konusu bölgede dün geceden itibaren İsraillilerle Filistinliler arasında yoğun çatışmalar yaşanıyordu. İsrailliler, Filistinlileri hayvanlarını çalmakla suçlarken Filistinliler de İsraillilerin araçlara taş attığını ve zeytin ağaçlarına zarar verdiğini söylüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)