BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFilistin'den Türkiye'ye elektrik teşekkürü----

Filistin'den Türkiye'ye elektrik teşekkürü

Filistin'den Türkiye'ye elektrik teşekkürü
16 Ocak 2017 - 02:21 www.finansgundem.com

Filistin Başbakanı Hamdallah, Gazze'de yaşanan elektrik sıkıntısını hafifletmek amacıyla yaptıkları yardımlardan ötürü Türkiye ve Katar'a teşekkür etti

Filistin Başbakanı Rami el-Hamdallah, yaptığı yazılı açıklamada, Filistinlilerin kendi topraklarında özellikle de Gazze'de sürdürdüğü direnişe verdiği destekten ötürü Türkiye ve Katar'a teşekkürlerini iletti.

Türk hükümetinden Gazze'deki elektrik santralinde kullanılmak üzere 15 milyon litre yakıt yardımı yapılacağını teyit eden mesaj aldığını aktaran Başbakan Hamdallah, Türk tarafıyla ilerleyen günlerde bu hususta anlaşma imzalanacağını ifade etti.

Rami el-Hamdallah, Katar yönetiminin de elektrik santralinin yakıt ihtiyacının karşılanması için 3 aylık 12 milyon dolar yardımda bulunacağına işaret etti.

Öte yandan, Gazze'deki Enerji ve Tabii Kaynaklar İdaresinden yapılan açıklamada, Katar'ın yakıt temini için yapacağı yardımın 4 milyon dolarlık ilk kısmının hesaplarına aktarıldığı kaydedildi.

Açıklamada, yakıtın alınması için yarından itibaren ilgili makamlarla koordinasyon sağlanacağı ve yakıtın ulaşmasının ardından da elektrik santralinde ek çalışmanın başlayacağı ifade edildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)