BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFikri Işık: TRT'de okunan korsan bildiridir----

Fikri Işık: TRT'de okunan korsan bildiridir

Fikri Işık: TRT'de okunan korsan bildiridir
16 Temmuz 2016 - 00:20 www.finansgundem.com

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TRT'de bir grup asker tarafından yapılan açıklama için konuştu

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TRT'den bir grup asker tarafından yapılan darbe açıklamasını değerlendirdi.

Işık, "TRT'de okunan bildiri korsan bir bildiridır" dedi.

Habertürk TV'ye konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, askeri kalkışma girişiminin TSK içindeki paralel yapı tarafından yapıldığını belirterek, Genelkurmay Başkanı'nın rehin tutulduğu yönünde güçlü bilgiler olduğunu söyledi. Işık, şunları söyledi:
"Bu kalkışma özellikle bir emir komuta zinciri içinde yapılmış bir kalkışma değildir. Halkımızın demokrasiye sahip çıkması gereken bir gün olarak değerlendiriyoruz.Vatanını seven hiçbir subayın bu kalkışmaya katılmamasını diliyoruz. Askeri Şura öncesi paralel yapının bir kalkışması olarak değerlendiriyoruz. Bu kalkışma en kısa sürede bastırılacaktır.
Bu kalkışmayı kim planladı, Genelkurmay'ı kim bastı bunların hepsi değerlendirilecek. Gereken cezalar yargı tarafından verilecektir. Bugüne kadar Türkiye'nin acı tecrübeleri oldu. Bu noktada özellikle halkımıza çağrımız demokratik tavrınızı gösterin, demorkatik tepkinizi gösterin. Askere çağrım da bu paralel tezgahın oyununa gelmeyin. Kanunsuz emirler de kesinlikle yerine getirilmemelidir.
(Genelkurmay Başkanı'nın rehin tutulduğu iddiası) Bize gelen bilgilerde bu yönde güçlü bilgiler var. Bunun emir komuta zinciri içinde olmadığını kesin biliyorum. Bunun TSK içine sızmış paralel yapı tarafından gerçekleştirildiğinmi biliyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)