BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFikret Orman’ın Beşiktaş’tan ihracı gündemde!----

Fikret Orman’ın Beşiktaş’tan ihracı gündemde!

Fikret Orman’ın Beşiktaş’tan ihracı gündemde!
16 Ekim 2020 - 09:40 www.finansgundem.com

Kulübü zarara uğratmaktan dolayı ihracı istenecek olan Fikret Orman, kulüp üyeliğinden atılan ilk başkan olarak tarihe geçecek mi?

Beşiktaş Spor Kulübü eski başkanı Fikret Orman, geçen yıl Eylül'de mevcudiyetinin Beşiktaş'a zarar verdiğini söyleyerek görevinden istifa etti. Ancak, olmasa da kulübe zararı devam ediyor!

Başkanken sürdürülmesi mümkün olmayan bir borç yapılandırmasını imzaladığı ve Abdullah Avcı sözleşmesinde kulübü zarara soktuğu iddia edilen Orman'ın Beşiktaş'tan ihraç edilmesi gündemde!

Sabah’tan Bülent Çankurt’un bugünkü yazısına göre, hakkındaki iddialara kulaklarını tıkayan ve bu konuda ağzını bıçak açmayan Orman'ın keyfi de gayet yerinde. Bakalım önümüzdeki ay yapılacak divan kurulu toplantısında görevi kötüye kullanma ve kulübü zarara uğratmaktan dolayı ihracı istenecek olan Fikret Orman, kulüp üyeliğinden atılan ilk başkan olarak tarihe geçecek mi?

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)