BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFikret Orman'dan flaş açıklamalar!----

Fikret Orman'dan flaş açıklamalar!

Fikret Orman'dan flaş açıklamalar!
26 Ağustos 2015 - 12:34 www.finansgundem.com

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önemli açıklamalarda bulunuyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, A Spor kanalında siyah beyazlıların gündemindeki önemli soruları yanıtlıyor. Orman'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

-Stadımızı bitirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Çatıyı bayrama kadar kaldırmayı planlıyoruz.

-İsim vermeden açıklama yapan yönetici hakkında cevap vermem. Beşiktaş'ın yasal platformları var. Oralarda konuşulabilir. Beşiktaş'In Başkanı ve yönetim kurulunun gündfeminde böyle şeyler yok. Hayali açıklamalarla gündem yaratmaya çalışmak gereksiz.

-Beşiktaş'ı dışarıdan yıkamayınca içeriye yöneldiler. Ancak Beşiktaş'a başkan ya da yönetici olmuş kişilerin iş yapması gerekir, dedikodu değil. Burası şahsi kaprisleri öne çıkarma yeri değil. Yönetim kuruluı içinde tartışma olmuyor mu? Oluyor tabii. İnsanın olduğu yerde tartışma olur. Ama ben arkadaşlarımdan memnunum. Tartışmalar olur ama Beşiktaş'ın gündemi bu değil. Taraftarın gündemi bu değil.

-Ligin başı, daha lig başlamadan oyuncularım hakkında haberler yapıyorlar. İç ve dış mihraklar bunu yapıyor. Algı operasyonu yaparak Beşiktaş'a zarar vermeye çalışıyorlar. Ama ben taraftarlara şunu söyliyeyim; ben buradayım. Ben korkmam. Ben kaçmam. Her şeyi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz; biz işimize bakacağız.

-Ouaresma ile ilk ayrılma sebebimiz de maddi koşullardı. Yoksa ayrılma sebebimiz bize karşı yönetime karşı bir terbiyesizliği değildi. Tekrar alırken de dediler ki, "Başkan taraftardan korktuğu için transfer yaptı." Hayır ben böyle düşünmem hatta üzerine giderim. taraftardan korksam zaten göndermezdim. Ricardo Quaresma üzerine oyunlar oynanıyor. Trabzonspor maçında hata yapmıştır. Bu hata üzerine de ceza verilecekse verilir. Bunu da biz vermyiz. Burası bir kurum, kuralları var. Teknik ekip gereken kurallara göre ceza verirse bizim yönetim kurulunda önümüze gelir. Gelelim arabası konusuna... Soruyorum, başka kulüplerde bu konuşuluyor mu? O amrka bu marka... Bu bir algı operasyonu, hem Beşiktaş'ı hem de oyuncuya karşı yapılıyor. Biz de kurallar var. Kira parası 3 bin Euro'dur. Daha fazla kira vermek isteyen üstünü tamamlar. Bizim oyuncularımızın hepsi pırlanta gibidir. Yüzlerine bakarsanız da zaten görürsünüz. Bir tane problemli oyuncumuz yok.

-Leiva konusu tamamen kapandı demem. Daha karar vermedim. Şu anda Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Kur artıyor. Leiva transferinde şimdi düşünmeye başladık, Beşiktaş'a ekstra maddi külfet yüklemeye gerek var mı? Milli takım arası geliyor, Veli iyileşme sürecinde... Bunu yönetim kurulunda biraz daha tartışmamız lazım. Ama Liverpool'da Leiva'yı bırakmak istemiyor.

-(Ozan Tufan sorusu üzerine) Biz egolarımıza göre Beşiktaş'ı yönetmiyoruz. Ben arkadaşlarıma da söylüyorum, masadan kalkmasını bilmeyen masaya oturmasın. Transferde illa olacak diye bir şey yok. Ozan konusu da bu şekilde. Bakın yıldızları transfer döneminde toplamak Beşiktaş'ın başlattığı bir durumdu. Ama maddi sıkıntılar geldi arkasından. Bakın Galatasaray da Trabzonspor da aynı şeyleri yaşadı. Biz istedik Ozan'ı, Bursasor yönetimi de başka şekilde hareket etti. Olmadı, nasip değilmiş. Futbolcunun da yolu açık olsun.

-Mario Gomez önemli bir transfer ama bize önemli bir transfer olduğunu sahada gösterecek. Biz işin imza tarafını attık Mario da sahada imza atmalı.

-Cenk'in bir mutsuzluğu var. Açıkcası bizim de Cenk ile ilgili bir mutsuzluğumuz var. Cenk'in işine daha motive bir şekilde asılması gerekir. Ben geçtiğimiz hafta Cenk ile görüştüm. Biz ona güvenmesek sözleşme uzatmazdık zaten. Ama ben Cenk'te yeni stada ilk kaleci olarak çıkma konstrasyonu görmek isterim ama göremiyoruz. Şu anda daha fazla kaleci transferi konusunda bilgi verecek durumda değilim.

-Beşiktaş'ın gündemindeki birinci öncelik seçim değil.

-Basketbol maçlarımızı Sinan Erdem'de oynayacağız. Hentbol maçlarımızı da, şampiyonlar ligi'ni de Sinan Erdem'de oynayacağız. Hentbol konusunda hem kendimize hem de taraftarlarımıza eleştirim var. Çok başarılı olduğumuz bir branş ama ilgi eksik.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)