BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFikret Orman: Biz bu gruptan çıkarız ----

Fikret Orman: Biz bu gruptan çıkarız

Fikret Orman: Biz bu gruptan çıkarız
28 Ağustos 2015 - 15:34 www.finansgundem.com

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kura çekimi sonrası açıklamalarda bulundu.

Başkan  Fikret Orman, UEFA Avrupea Ligi kura çekimi sonrasında yaptığı değerlendirmede, "Rakiplerimizden bir tanesi Portekiz'in bilinen bir ekibi, diğer rakiplerimiz Lokomotiv Moskova ve Arnavutluk takımı Skenderbeu. Biz bu gruptan çıkarız, buna inanıyoruz. Beşiktaş 'ın UEFA Kupası'nı almayı düşünen bir kulüp olarak buralarda başarması lazım. Beşiktaş'ın bu gruptan çıkacak bir kadroya ve camiaya sahip olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise "Transfer dönemi Pazartesi günü sona erecek. O güne kadar eğer şartlar bizim için uygun olursa transfer yapabiliriz ama yapmaya da biliriz" dedi.

"HER TAKIMI CİDDİYE ALMAK ZORUNDAYIZ"

Beşiktaş'ın dış ilişkiler ve transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, kuranın ardından "Öncelikle hayırlı olsun. Tabiki her kurayı ciddiye almak zorundayız. Skenderbeu dışındaki takımları biliyoruz. Ama Arnavut ekibini çok iyi tanımıyoruz. Rakiplerimizi iyi analiz edip grupta iyi bir derece elde etmek istiyoruz. Hedefimiz gruptan çıkıp, en iyi performansı göstermek. Geçen sene de çok iyi performans gösterdik. Rakiplerimiz ciddiye aldığımız takdirde başarılar elde edebiliriz" ifadelerini kullandı.

Transferde sürprizler olabileceğini söyleyen Torunoğulları, "Şu an görüştüğümüz oyuncular var. Öncelikle bir önlibero arayışımız var. Transferin son günlerinde bazı sürprizler olabilir" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)