BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFikret Orman bırakıyor mu----

Fikret Orman bırakıyor mu

Fikret Orman bırakıyor mu
17 Kasım 2018 - 19:51 www.finansgundem.com

Demir Grup Sivasspor maçından sonra başkanlığı bırakmayı düşündüğünü anlatan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, mayıs ayında yeniden aday olacağını açıkladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gelecek yılın mayıs ayında yapılacak olağan seçimli genel kurulda başkanlığa yeden aday olduğunu açıkladı.

Vodafone Park Moda Merkezi'nde gerçekleştirilen Beşiktaş Kulübü Divan Kurulunun 2018 yılı 4. olağan toplantısında konuşan Fikret Orman, son dönemde hakkında yapılan eleştiriler ve taraftarların protestolarına değindi.

Gelecek yıl seçim yapılacağını hatırlatan Orman, muhalif isimleri başkanlığa aday olmaya davet etti.

Mayıs ayındaki seçimi "düello" olarak nitelendiren Fikret Orman, şöyle konuştu:

"2019'un mayısında seçimimiz var. Daha önceki uygulamalarda çok daha eskiden adaylığını açıklayanlar var. Buyrun, mayıs ayında düello var. Gelin aday olun. Beşiktaş'ı karıştırarak, beni ve yönetim kurulunu insanların karşısında itibarsızlaştırarak bu işler olmaz. Biz, buralara tırnaklarımızla kazıyarak geldik. Beşiktaş'a, Süleyman ağabeye yapılanları, Serdar Bilgili'ye edilen küfürleri yaşayarak geldik. Bir daha Beşiktaş'a onları yaşatmam. Aday olan varsa gelip aday olacak. Öyle 'Seçimi biz kazanırız.' diye bir şey söylemiyorum. Ona genel kurul karar verecek. Beşiktaş için çalışmaya devam edeceğiz."

"Bırakmayı düşündüm"

Başkan Orman, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında 2-1 mağlup oldukları Demir Grup Sivasspor maçından sonra başkanlığı bırakmayı düşündüğünü dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Buraya yarım saat uyku uyumadan geldim. Kendi kendime 'Ne yapıyorsun?' demiyor muyum zannediyorsunuz. Sivasspor maçının gecesindeki modum; 'Bu muydu bizim yaptığımız mücadelenin karşılığı. Haftanın her günü için çalışan başkan ve yönetim varken bu muydu?' idi. Maçtan sonra 'Bırakayım.' diye aklımdan geçti. Geçmedi dersem yalan söylerim. Amaç da oydu. 2019'un mayısında adayım. Yüreği olan varsa, kapalı kapılar arkasında o işleri yapmaya çalışmayın, çıkın ve 'Beşiktaş'ı böyle borç sarmalından çıkaracağız. Daha iyi transfer yapacağız. Fikret Orman temsil edemiyor, biz şöyle temsil edeceğiz. Basketbol takımını şöyle yapacağız.' deyin. Taraftarla oynamayın."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)