BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFibabanka Yönetim Kurulu'nda yeni atama----

Fibabanka Yönetim Kurulu'nda yeni atama

Fibabanka Yönetim Kurulu'nda yeni atama
23 Ocak 2020 - 18:16 www.finansgundem.com

Seyfettin Ata Köseoğlu, Fibabanka Yönetim Kurulu Üyeliği görevine getirildi

FINANSGUNDEM.COM

Fibabanka Yönetim Kurulu'nda yeni bir atama yapıldığı duyuruldu. Banka tarafından atama kararıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamaya göre, Seyfettin Ata Köseoğlu'nun 23 Ocak 2020 tarihi itibariyle Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verildi.

Seyfettin Ata Köseoğlu kimdir?

1960 yılında Akşehir’de doğan Seyfettin Ata Köseoğlu, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. Daha sonra Elektrik Mühendisliği yüksek lisans eğitimini Lehigh Üniversitesinde tamamlamış, Boston Üniversitesi’nde M.B.A. derecesi almıştır. Çalışma hayatına 1993 yılında İktisat Bankası’nda başlayan Sn. Köseoğlu,sırasıyla Bear Stearns, Societe Generale Yatırım Bankasında görev yapmış ve 2002-2011 yılları arasında Credit Suisse First Boston Bank’ta Managing Director ve CEO , BNP Baribas/TEB firmasında Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO olarak görev yapmıştır.

01 Temmuz 2011 Tarihinden itibaren, Sabancı Holding Strateji ve İş Geliştirme Grup Başkanı olarak görev yapmaya başlamıştır.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)