BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFibabanka ve Gençpa'dan işbirliği----

Fibabanka ve Gençpa'dan işbirliği

Fibabanka ve Gençpa'dan işbirliği
21 Şubat 2018 - 14:48 www.finansgundem.com

Türkiye’nin akıllı tedarikçisi Gençpa, Fibabanka ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında, cep telefonu başta olmak üzere mobil teknoloji ürünlerinde tüketicilerine 48 aya varan taksit imkanı sunuyor.

Gençpa, Fibabanka ile gerçekleştirdiği iş ortaklığı sayesinde teknoloji harcamaları için taksitli alışveriş imkanı sunuyor. İş birliği kapsamında tüketiciler, Gençpa bayilerinden cep telefonu başta olmak mobil teknoloji ürünlerini 48 aya varan taksitle satın alabilecekler.

15 yılı aşkın bir süredir iş ortaklarına ve bayilerine katma değerli hizmetler sunan Gençpa Teknoloji Grubu Genel Müdürü Ufuk Gürsoy, “Gençpa Teknoloji olarak, bankacılık sektörünün önde gelen temsilcilerinden biri olan Fibabanka ile iş birliği yapmaktan çok memnunuz. Müşterilerimize en yenilikçi teknolojik ürünleri ulaştırmak için Fibabanka ile birlikte sunduğumuz taksit fırsatı, cep telefonu başta olmak üzere tüm mobil teknoloji ürünlerinde geçerli. Kampanyamız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını ertelemeden, kendilerini zora sokmayacak şekilde günlük birikimleriyle kolayca ödeyebilecekleri bir çözüm üretmeyi hedefledik” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)