BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ'ye 3 önemli operasyon!----

FETÖ'ye 3 önemli operasyon!

FETÖ'ye 3 önemli operasyon!
30 Kasım 2021 - 10:36 www.finansgundem.com

FETÖ'nün jandarma yapılanmasına yönelik Ankara merkezli 38 ilde, 78 şüpheli için gözaltı kararı verildi. Ayrıca İstanbul merkezli 4 ilde 31 sınavları usulsüz biçimde kazanan 25 FETÖ üyesi hakkında da gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavclığı, FETÖ/PDY terör örgütünün Jandarma Genel Komutanlığı içinde yuvalanan ve 'mahrem hizmetler' yapılanması içinde yer aldıkları tespit edilen 78 şüphelinin Ankara merkezli 38 ilde gözaltına alınmasına karar verdi.

Ankara'da Dışişleri Bakanlığı'nın 2009 yılında yaptığı 3 ayrı sınavdaki usulsüzlüklere ilişkin soruşturma kapsamında, yazılı sınav sorularına erişilerek örgüt mensuplarına dağıttığı ve soruları alarak sınavı kazandığı tespit edilen 25 FETÖ/PDY üyesi hakkında gözaltı kararı verildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul merkezli 4 ilde 31 eski Polis Akademisi öğrencisinin yakalanması için eş zamanlı operasyon başlatıldı.

FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon

 

6 ilde FETÖ operasyonu!13 gözaltı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)