BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ'nün tüm para trafiği kayıtlarda----

FETÖ'nün tüm para trafiği kayıtlarda

FETÖ'nün tüm para trafiği kayıtlarda
30 Ekim 2016 - 10:15 www.finansgundem.com

FETÖ'cülerin kullandığı 63 basamaklı şifreli ’Truecrypt’ sistemi deşifre oldu. Örgüt üyelerinin, Gülen’in Youtube’taki konuşmalarının linklerini şifre olarak belirlediği saptandı.

İzmir'de FETÖ'ye yönelik soruşturmada, üst düzey örgüt yöneticisi 'Yeğen' rumuzuyla itirafçı oldu. Gizli tanığın anlatımı sonrasında, 4 aşamalı, büyüklü küçüklü harf, karakter, rakam ve pragraflardan oluşan 63 basamaklı şifre ile açılabilen 'truecrypt' sisteminde, çarpıcı bilgiler ele edildi. İnternet bağlantısı olmayan bilgisayarda açılması gereken programın, şifresinin tek bir karakterinin bile yanlış girilmesi durumunda anında içerisindeki bilgileri sildiği, açılsa bile bu kayıtların bulunamadığı tespit edildi. Bazı örgüt üyelerinin ise 63 karakterli şifreyi unutmamak için Fetullah Gülen'in Youtube'deki konuşmalarının linklerini şifre olarak kullandıkları saptandı.

PARA TRAFİĞİ KAYITLARDA
Bu programın açılmasıyla, içerisinde, yine şifreli olarak girilen Word, Excel dosyalarında örgütün para kaynakları, kimlerden himmet adı altında para toplandığı, bu paraların kimlere verildiği, Pensilvanya'ya nasıl transfer edildiğine dair bilgilerin yer aldığı belirtildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)