BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ'nün sendika yapılanmasına operasyon----

FETÖ'nün sendika yapılanmasına operasyon

FETÖ'nün sendika yapılanmasına operasyon
16 Mart 2018 - 13:47 www.finansgundem.com

Başkentte, (FETÖ/PDY) ile iltisaklı oldukları gerekçesiyle Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan sendikaların 8 yöneticisi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı, zanlılardan 3'ü gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY'ye müzahir olduğu belirlenen ve KHK ile kapatılan sendikaların 8  yöneticisi hakkında gözaltı kararı verildi. Zanlılardan 3'ü Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Müdürlüğü  ekiplerince gözaltına alındı.  Emniyetteki işlemleri süren zanlıların, örgütün şifreli haberleşme  programı ByLock'un kullanıcısı oldukları ve Bank Asyaya para aktardıkları  belirlendi.

Öte yandan, Ankara Mali Şube polisleri, Pursaklar ilçesinde FETÖ/PDY  tarafından ev görünümünde gizlice kullanılan ve "merdiven altı" olarak  nitelendirilen bir dershaneye operasyon düzenledi. Dershanenin yöneticisi olduğu belirlenen kişi gözaltına alındı.  Zanlının, ByLock kullanıcısı olduğu ve FETÖ üyeliğinden daha önce tutuklanıp  cezaevinde kaldığı öğrenildi.
 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)