BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ'nün kayyum atanan şirketleri ile ilgili operasyon: 22 gözaltı----

FETÖ'nün kayyum atanan şirketleri ile ilgili operasyon: 22 gözaltı

FETÖ'nün kayyum atanan şirketleri ile ilgili operasyon: 22 gözaltı
08 Aralık 2020 - 10:20 www.finansgundem.com

İstanbul’da FETÖ’nün kayyum atanan şirketlerine yönelik operasyonda aralarında iş adamlarının da bulunduğu 29 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Şüphelilerden 22’si gözaltına alındı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca 2014 yılında yürütülen soruşturma sonucu Kaynak Holding'e bağlı 133 şirket, 1 vakıf ve 1 derneğe kayyum ataması yapılmıştı.

Devam eden operasyonlarda gelen itiraflarla örgütte faaliyet gösteren iş adamlarına yönelik yeni bir operasyon düzenlendi.

Kaynak Holding ve bağlı şirketlerden Kaynak Dış Ticaret A.Ş. ve Kaynak Medya A.Ş. çalışanları hakkında yapılan soruşturma kapsamında Asya Katılım Bankasını fonlayan, örgüt tepe yöneticileri ile irtibatları tespit edilen 29 şüphelinin yakalanması için emniyet ekipleri harekete geçti.

Bugün düzenlenen baskınlarda aralarında iş adamlarının da bulunduğu 22 şüpheli gözaltına alındı. 7 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)