BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ'nün kaymakamları intihar edebilir----

FETÖ'nün kaymakamları intihar edebilir

FETÖ'nün kaymakamları intihar edebilir
14 Haziran 2017 - 16:15 www.finansgundem.com

FETÖ soruşturmasında ifade veren 'Kasım' kod adlı gizli tanık, "Mülki idare amirleri konuşmayacak şekilde yetiştirilir. Polis gözaltına aldığında ya da evinde arama yapıldığında intihar edenler çıkar." dedi.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün mülkiye yapılanmasına ilişkin kaymakam ve kaymakam adaylarına yönelik operasyon düzenlenmişti. Soruşturma dosyasında özellikle 100. 101. dönem örgüt mensubu kaymakamların yapısı ortaya çıkarıldı. Gözaltına alınan şüphelilerden birçoğu itirafçı oldu. Kasım kod adlı gizli tanık ise ifadesinde 'mülkiye yapılanmasına' ilişkin dikkat çekici şu bilgileri verdi:

BİLDİKLERİNİ ANLATMAZLAR

"Maliye'de paralel yapı çok güçlüdür. Maliye'den kaymakamlığa geçenler örgüt üyesidir. Maliyede yapının güçlü olmasının nedenleri de sınav sorularını daha önceden temin ediyor olmasıdır. Hiçbir mülki idari amiri gözaltı yapıldığı takdirde bildiği varsa da anlatmaz. Davet usulüyle çağrıldığında bildiklerini anlatanlar çıkabilir. Ancak polis gözaltına almaya ve lojmanında arama yapmaya kalktığında intihar edenler çıkabilir." (Akşam)

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatansever,14 Haziran 2017 19:26

    Vatan cikarlari bu satilmis assagiliklardan coook coook daha degerlidir

  • Nursel akman14 Haziran 2017 18:22

    Vicdan diye bişey vardı. Hiç mi kalmadı bu gazetecilerde? Gerçi akşam pacavrasinin gazete olduğunu söyleyerek diğer gazetelere hakaret etmiş oldum, affetsinler. İnsan hayatı bu kadar mı ucuz? Yok yalandan intihar edecekmiş. Neredeyse 100u bulan intihar ve işkenceden ölümleri meşrulaştırma gayreti bu. Hem dinen hem anayasamıza göre hem evrensel ilkelere göre insan hayatı kutsal ve herşeyden değerli. Hatırlatmış olayım ve vicdanıniza fısıldamis olayım, eğer öyle bişey varsa...