BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ’nün emniyet yapılanmasında 12 gözaltı----

FETÖ’nün emniyet yapılanmasında 12 gözaltı

FETÖ’nün emniyet yapılanmasında 12 gözaltı
11 Ağustos 2021 - 07:22 www.finansgundem.com

Ankara'da terör örgütü FETÖ/PDY’nin emniyet mahrem yapılanmasında yer aldıkları belirlenen, tamamı daha önce kamu görevinden çıkarılmış ve rütbeleri sökülmüş 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamaya göre, tamamı daha önce kamu görevinden çıkarılmış ve rütbeleri sökülmüş 2’si 1’inci sınıf, 2’si 2’nci sınıf emniyet müdürü olmak üzere 12 şüphelinin HTS analiz çalışmaları sonucu, sözde üst düzey örgüt mensupları ve bağlı oldukları ‘mahrem imamlarla’ çok sayıda iletişim kurdukları tespit edildi. Örgütsel kodlamalarıyla, örgüte yüksek derecede bağlı oldukları belirlenen şüphelilerin, emniyet mahrem yapılanmasında yer aldıkları tespit edildi. Haklarında gözaltı kararı verilen 12 şüphelinin yakalanması için Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce çalışma başlatıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonda tamamı ihraç, eski 1'inci sınıf Emniyet Müdürü Hacı Bayram Koman, 1'inci sınıf emniyet müdürü Ahmet Doğanyer, 2'nci sınıf emniyet müdürü Yakup Aktaş ve 3'üncü sınıf emniyet müdürü Ufuk Taşcı'nın da aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Firari bir şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

FETÖ'cüler Yunanistan'a kaçarken yakalandı

 

Yasa dışı bahis operasyonu: 10 gözaltı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)