BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ'cü yayın organlarının lisansı satılıyor----

FETÖ'cü yayın organlarının lisansı satılıyor

FETÖ'cü yayın organlarının lisansı satılıyor
18 Temmuz 2020 - 16:12 www.finansgundem.com

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yakınlığı ile bilinen ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilen bazı yayın organlarının lisansları TMSF tarafından satışa çıkarıldı

Tasarruf Mevduatı Fonu (TMSF) tarafından yapılan duyuruya göre TMSF'ye devredilen FETÖ'cü yayın organlarının bazılarının lisansları satışa çıkarıldı.

Terör örgütü ile bağlantısı olan Samanyolu TV, Samanyolu Haber TV, Cihan Radyo, Radyo Cihan, Irmak TV, Dünya TV, Yumurcak TV, Burç FM ve Kanal 124'ün lisansları satışa çıkarıldı. TMSF'nin internet sitesinde satış için muhammen bedeller de ilan edildi.

Öte yandan yine TMSF bünyesinde bulunan Yerel Bakış Gazetesi, İrade Gazetesi, HATMAR, Burç FM gibi yayın organlarının makine ve teçhizatları satışa çıktı.

Örgüte yakınlığı ile bilinen Zaman Gazetesi ve Taraf Gazetesi’nin de bazı malzemeleri satışa çıktı. 27 Temmuz tarihine kadar istekli veya istekliler TMSF'ye teklifi verebilecek. Birden fazla teklif iletilmesi halinde ertesi gün TMSF'nin İstanbul'daki merkezinde açık artırma yapılacak.

İstanbul merkezli FETÖ operasyonu

 

FETÖ'nün elebaşı Pensilvanya'daki çiftliğinin önünde protesto edildi

 

Ünlü ABD gazetesinde FETÖ'nün hainliği anlatıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)