BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ'cü sözde öğretmenler adliyede----

FETÖ'cü sözde öğretmenler adliyede

FETÖ'cü sözde öğretmenler adliyede
17 Mart 2017 - 11:20 www.finansgundem.com

FETÖ soruşturması kapsamında öğretmenlik yapan 13 kadın bu sabah adliyeye getirildi

Bursa’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan kapatılan Özel Nilüfer Eğitim Kurumları'nda çalışan 32 öğretmenden 13'ü bu sabah adliyeye sevkedildi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen hafta OHAL kapsamında, Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Özel Nilüfer Eğitim Kurumları’nda çalıştıkları tespit edilen öğretmenlere operasyon düzenledi.

İstanbul, Mudanya, Yenişehir ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde yapılan operasyonlarda, haklarında gözaltı kararı bulunan 59 şüpheliden 32’si yakalandı. Şüphelilerin tamamının ByLock kullandığı, bazılarının örgüt içerisinde tayine tabi personel olduğu ve Bank Asya’ya para yatırdığı belirtildi. Şüphelilerden 13 kadının emniyetteki sorgulamalarının ardından 'Terör örgütüne üye olmak' ve 'terörizmin finansmanının önlenmesine dair kanuna muhalefet etmek' suçlamaları nedeniyle bu sabah adliyeye sevk edildi.

24 SAĞLIK MEMURU DA ADLİYEDE

Kayseri’de, FETÖ/PDY soruşturmasında gözaltına alınan 24 sağlık personeli, polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ByLock kullandıkları iddiası ile 14 Mart Tıp Bayramı'nda gözaltına alınan ve daha önce bu gerekçeyle görevlerinden ihraç edilen 24 sağlık memuru, Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından sağlık kontrolü için Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği’ne getirildi. Zanlılar sağlık kontrolünün ardından adliyeye götürüldü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)