BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ'cü savcı ve öğretmen eşinden kız öğrenciye işkence----

FETÖ'cü savcı ve öğretmen eşinden kız öğrenciye işkence

FETÖ'cü savcı ve öğretmen eşinden kız öğrenciye işkence
19 Ekim 2016 - 05:59 www.finansgundem.com

Şanlıurfa'da FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan savcı ile öğretmen eşinin, bir kız öğrenciyi darp etme anları güvenlik kameralarına yansıdı

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Kız İmam Hatip Lisesinde eğitim gören A.B. ile derste tartışan İngilizce öğretmeni Elif Gündüz, yaklaşık bir hafta boyunca öğrencisinin derse girmesini istemedi. Öğrencisini okul yönetimine şikayet eden Gündüz, okul yönetiminin mağdur A.B'yi haklı bulmasının ardından olayı savcı olan kocası İbrahim Gündüz'e aktardı.

Bunun üzerine okul girişine gelen savcı Gündüz ile öğretmen eşinin, öğrenci A.B'yi köşeye sıkıştırıp darp etmesi ve boğazını sıkma anları okulun güvenlik kamerasınca kaydedildi. Olay, okul idarecilerinin araya girmesiyle sonlandı.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında İbrahim Gündüz ile eşi Elif Gündüz tutuklanınca mağdur öğrenci A.B, öğretmeninden ve savcı eşinden şikayetçi oldu.

"Kim olduğumuzu biliyor musun"

Öğrenci A.B, suçsuz olduğu halde öğretmeni tarafından sınıftan kovulduğunu söyledi.

A.B, özür dilemesine rağmen öğretmeninin bunu kabul etmediğini, hatta "Benimle uğraşmayın. Kafayı taktım mı tam takarım. Benim kocam sadece savcı diye değil benim babam var arkamda" diyerek de tehdit ettiğini ileri sürdü.

A.B darp olayını da şöyle anlattı:

"Savcı direkt bana bağırarak 'Sen kimsin, çete başı mısın, terörist misin? Sen bizim kim olduğumuzu biliyor musun?' dedi. 'Evet, Elif hocanın eşisiniz' dedim ama 'Çık dışarı karakola gidiyoruz' dediğinde ben 'Ne oluyor, ne karakolu, babamı arayın' dedim, çıktım. Ayakkabımı giyiyordum. Elif hoca boğazıma sarıldı 'Seni öldüreceğim, sen daha benim kim olduğumu bilmiyorsun, sana daha neler yapacağım, dur, daha neler gelecek başına' dedi. Ondan sonra karakola gittik. Orada babama ve bana hakaret etti. Karakoldaki işlemlerin ardından tekrar okula geldik ve disiplin kurulu beni öğrenci arkadaşlarımın da şahitliğiyle suçsuz buldu. Şu an eğitimime devam ettiğim için mutluyum. Dava açtık. O dönem nüfuzunu kullanan savcı ve öğretmen eşinin gereken cezayı almasını bekliyorum."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)