BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ soruşturmasında GATA'da görevli 28 kişi tutuklandı----

FETÖ soruşturmasında GATA'da görevli 28 kişi tutuklandı

FETÖ soruşturmasında GATA'da görevli 28 kişi tutuklandı
10 Ağustos 2016 - 02:58 www.finansgundem.com

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan GATA'da görevli 59 kişiden, aralarında tabip albay ve yarbayların da bulunduğu 28'i tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) görevli 59 kişiden, aralarında tabip albay ve yarbayların da bulunduğu 28'i tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınan GATA görevlisi 59 kişi, emniyetteki işlemlerin ardından Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince adliyeye getirildi.

Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosu savcılarınca sorgulanan zanlılar, nöbetçi sulh ceza hakimliklerine sevk edildi.

Şüphelilerden, aralarında tabip albay ve yarbayların da bulunduğu 28'i çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandı. Diğer 31 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)