BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ silah fabrikası almış----

FETÖ silah fabrikası almış

FETÖ silah fabrikası almış
07 Şubat 2017 - 10:14 www.finansgundem.com

FETÖ üyesi Vuslat Bayoğlu'nun silah fabrikası satın aldığı ileri sürüldü

Fetullahçı Terör örgütü ile bağlantılı olduğu öne sürülen Güney Afrika-Türk İşadamları Derneği'nin üyesi Serhat Bayoğlu ile SATBA'nın eski başkanlığını yapan kardeşi Vuslat Bayoğlu’nun ülkedeki bir silah fabrikasını satın aldığı öne sürüldü.

Silah fabrikasının satışı Güney Afrika'da da önemli bir sorun haline geldi. Akşam gazetesini haberine göre eski Adalet Bakanı ve ülkedeki silah firmalarının kontrolünü sağlayan ‘Ulusal Konvansiyonel Silahlar Kontrol Komitesi – NCACC) Başkanı Jeff Radebe, FETÖ’cülerin silah firmasını satın aldıklarından haberleri olmadığını ve soruşturma başlatıldığını kaydetti.

Radebe, Pretoria şehrinde bulunan Milkor Zırhlı Araçlar firmasının ayrıca NCACC’ye kayıtlı olmadığını da açıkladı. Ulusal Yargılama Otoritesi Sözcüsü Luvuyo Mfaku firmanın müfettişler tarafından soruşturulmaya başlandığını açıkladı.

Savaş silahları üretiyor

Milkor silah fabrikasının üretim ağında silahlandırılabilir zırhlı araçlar, her türlü mühimmat, uzun namlulu otomatik silahlar, bomba atar, mayın hatta elektronik savaş sistemleri bile bulunuyor.

Avukat iddalara şaşırdı

Vuslat Bayoğlu’nun avukatı Emma Sadleir, iddialar karşısında şaşırdığını, FETÖ adında bir terör örgütünün adını hiç duymadığı açıklaması yaptı. Vuslat Bayoğlu Milkor’u kardeşinin satın aldığını söyledi. Çalışanlar şirketin yeni sahibi olarak Vuslat Bayoğlu’nun bir konuşma yaptığını belirtti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)