BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ 5 yaşındaki çocuğu bile kullanmış!----

FETÖ 5 yaşındaki çocuğu bile kullanmış!

FETÖ 5 yaşındaki çocuğu bile kullanmış!
20 Eylül 2016 - 12:00 www.finansgundem.com

FETÖ'ye yönelik soruşturmasında, şüphelilerden birinin, 5 yaşındaki çocuğu adına açtığı hesap üzerinden, Tokyo'dan New York'a kadar birçok ülkedeki hesaplara milyonlarca lira aktardığı belirlendi

Savcılar, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklananlardan elde edilen bilgiler üzerinden yeni veri ve kişilere ulaşmaya devam ediyor. Tutuklanan eski Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdür Yardımcısı Bayram Çiftçi'nin telefonunda bulunduğu belirtilen "ByLock" isimli programdan Çiftçi'nin "cemaat abisi" olduğu savunulan Erdem K. ismine ulaştı.

Erdem K'nın 5 aylık hamile eşi Nilgün K, 17 bavulla yurt dışına çıkmak üzereyken yakalandı. Tutuklamaya sevk edilen Nilgün K, sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

28 DEFA TRANSFER YAPILDI

Çifte yönelik incelemeler sonucunda, Nilgün K'nın, 5 yaşındaki kızı B.G.K. adına açtığı banka hesabı üzerinden, New York, Oslo, Frankfurt, Tokyo, Kopenhag, Milano, Düsseldorf, Londra ve Montreal gibi dünyanın değişik şehirlerindeki banka hesaplarına, 28 defada, milyonları bulan para transferi yaptığı saptandı.

Savcılık, Nilgün K'nın serbest bırakılmasına itirazda bulundu. Erdem K'nın gözaltındaki işlemlerinin ise sürdüğü bildirildi.

Bayram Çiftçi, etkin pişmanlıktan faydalanmak istediğini belirterek, itiraflarda bulunmuştu. Meslek hayatı boyunca "cemaat imamları" ile görüştüğünü, darbe gecesine kadar da görüşmelerinin sürdüğünü kabul eden Çiftçi, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak istediğini kaydetmişti.

Akşener Erdoğan'a çektiği faksa ne yazdı?

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)