BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFethullah Gülen'e kırmızı bülten çıkıyor mu?----

Fethullah Gülen'e kırmızı bülten çıkıyor mu?

Fethullah Gülen'e kırmızı bülten çıkıyor mu?
22 Nisan 2015 - 12:33 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fethullah Gülen'e 'Kırmızı Bülten' çıkarılmasıyla ilgili gelinen aşamayı anlattı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Fethullah Gülen'e Kırmızı Bülten için Türkiye'de işleyen bir hukuki süreç olduğunu ve bu süreç tamamlanmadan kırmızı bülten çıkarılmasının söz konusu olmadığını belirtti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,, ABD’nin başkenti Washington'daki temaslarının ardından AA ve TRT'nin sorularını yanıtladı.

Çavuşoğlu, Fetullah Gülen'in iadesine yönelik soru üzerine de şunları söyledi:

"Bu konudaki tutumumuzu hem yönetim hem de Dışişleri Bakanlığı biliyor. Bu konuda Türkiye’de devam eden bir yargı süreci var. Kırmızı Bülten ile ilgili hukuki süreç devam ediyor. O bittikten sonra Adalet Bakanlığı Kırmızı Bülten konusunda gerekeni yapacaktır. Biz Dışişleri Bakanları olarak bu süreçleri takip ediyoruz ama hukuki olarak Adalet Bakanlığı'nın yürüteceği bir süreç ve Türkiye içindeki hukuki süreç tamamen tamamlanmadan da Kırmızı Bülten yayınlanması söz konusu değil. Bu konuda Adalet Bakanlığı'ndan aldığımız bilgiye göre, hukuki süreç devam ediyor." dedi.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet22 Nisan 2015 20:09

    1937 Tarihli emniyet Teşkilat-ı kanunu bu kainat imamının kalesidir.Emniyet Teşkilat-ı kanunu değişmeden bu adam bitmez.Dünya üzerinde 1937 yılında kalma kanunla yönetilen polis Teşkilat-ı var mıdır?Anayasa'yı değiştirmek yetmez.

  • Vatandaş22 Nisan 2015 15:46

    1 yıldır kırmızı bülten çıktı, çıkıyor haberleri ile havuz medyası milleti oyalıyor. Buradan bir şey çıkacak diye bekleyen varsa, balyoz ve ergenekon davalarına baksın, darbe yapılıyor diye 5 yıldır yırtınanlar şimdi nerede acaba, çünkü her iki davada da suçlu kimse kalmadı içerde..

  • amir yasir22 Nisan 2015 14:46

    murat karayılan a , cemil bayık a kırmızı bülten çıkarmayan ülkem fethullah gülen e kırmızı bülten çıkaracakmış. işte yeni Türkiye.