BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinFethiye'de beach soygunu!----

Fethiye'de beach soygunu!

Fethiye'de beach soygunu!
10 Ağustos 2017 - 14:10 www.finansgundem.com

Dünyanın sayılı koylarından olan, Ölüdeniz'de Kumburnu bölgesindeki milli parkta denize sıfır kurulu localar günlük 210 TL'ye kiralanıyor

Fethiye Ölüdeniz Kumburnu bölgesinde yer alan milli parka giriş fiyatı 7 TL. Yıllardır tatilciler cüzzi bir ücret karşılığında bu doğa harikasında denize giriyorlar.

Ancak son yıllarda Ölüdeniz’de bir loca enflasyonu yaşanıyor. Denizin hemen dibine kurulan ve sayıları hızla artan locaların kira bedeli 210 TL. Şezlong ve şemsiyelerin ücreti ise her bir parça için 15 TL.

Tatilciler locaların denize bu kadar yakına kurulmasının yüzmelerine de engel teşkil ettiğin dile getiriyor.

GİRİŞ ÜCRETİNİ BAKANLIK ALIYOR

Kumburnu Tabiat Parkı'nın giriş ücretini bakanlık alıyor. İşletmeciği ise 2014'te ihaleyi kazanan Güneş Aydeniz Turizm AŞ yapıyor. Şirketin Müdürü Halil Tatlıcı, fiyatların emsal plajlara bakılarak belirlendiğini, isteyenin kendi şemsiyesi ile de oturabildiğini söyledi. Ücret almadıkları kişilere de duş, temizlik, kabin hizmeti verdiklerini belirten Tatlıcı şunları söyledi:

"Bakanlık tarafından müfettişlerce en son denetim 22 Temmuz'da yapıldı. Denetimde temizliğin yapıldığı, şezlong aralıklarının yeterli olduğu gibi bilgiler yer aldı."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)