BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFerit Şahenk Roma'nın en lüks otelini aldı----

Ferit Şahenk Roma'nın en lüks otelini aldı

Ferit Şahenk Roma'nın en lüks otelini aldı
21 Ocak 2016 - 05:02 www.finansgundem.com

Doğuş Grubu, "Roma'nın ortasındaki cennet" olarak tanınan Aldrovandi Palace’ı 50 milyon Euro’ya satın aldı

Farklı iş kollarında yurtdışındaki faaliyetlerini büyüyen Ferit Şahenk'in Doğuş Grubu yat-liman işletmeciliğinden sonra Avrupa’da otelcilikte de yeni yatırımlara imza atıyor. Yunanistan’da Astir Palace, Hırvatistan’da D-Resort Sibenik ve İtalya-Capri Adası’nda Capri Palace’ı alan Doğuş Grubu, Corriere Della Sera’nın haberine göre Roma’daki Aldrovandi Palace’ı 50 milyon Euro’ya aldı. Roma’nın en lüks semtlerinden Paroli’deki 5 yıldızlı otel “Roma’nın ortasındaki cennet” olarak biliniyor. 

BOTANİK VE HAYVANAT BAHÇESİ DE VAR

Muhteşem Borghese bahçelerinin arasında beyaz mermerden yapılmış olan Aldrovandi Palace, adını dünyanın ilk doğa tarihçisi ve jeolojinin babası olarak bilinen Ulisse Aldrovandi’den alıyor. Bir dönem manastır olarak da kullanılan Aldrovandi Palace’nın yanında botanik ve hayvanat bahçesi de var.

ÜNLÜLERİN UĞRAK YERİ

Otelin müdavimleri arasında çok sayıda ünlü ismin de olduğu biliniyor. Aldrovandi Palace Roma’nın en ünlü golf kulübü Parco di Roma’ya da yakın mesafede yer alıyor. 102 odası 19 suiti olan otelde La-Mer’in spası ve Roma’nın en gözde restoranlarından biri olarak bilinen Ristorante del Giardino bulunuyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)