BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFeribot seferlerine lodos engeli----

Feribot seferlerine lodos engeli

Feribot seferlerine lodos engeli
26 Şubat 2023 - 16:21 www.finansgundem.com

Deniz ulaşımı fırtınaya takıldı. Çanakkale Boğazı ile adalar hattı arası için yapılan açıklamada yarın belli saatler aralığında belirtilen seferler hariç diğer feribot seferleri yapılmayacak. Aynı durum İzmir ve Bodrum için de geçerli olacak.

Çanakkale'de Gökçeada ve Bozcaada'da, Muğla'nın Bodrum ilçesinde ve İzmir'de; deniz yolu ulaşımı olumsuz hava koşullarından dolayı aksıyor.

Çanakkale'de etkili olan lodos nedeniyle yarın Gökçeada ve Bozcaada hattındaki bazı feribot seferlerinin yapılamayacağı bildirildi.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, yarın Gökçeada'dan Kabatepe'ye saat 18.00 ve 22.00'de, Kabatepe'den Gökçeada'ya saat 20.00'de, Bozcaada'dan da Geyikli'ye saat 18.00'de, Geyikli'den Bozcaada'ya ise saat 19.00'da seferler gerçekleştirilecek. Planlamadaki diğer feribot seferleri ise fırtına dolayısıyla yapılamayacak.

Geyikli-Bozcaada ve Kabatepe-Gökçeada hattında bugün de aynı nedenden dolayı seferler gerçekleştirilememişti. Açıklamada, diğer güzergahlarda ulaşımın normal seyredeceği bildirildi.

FIRTINA BODRUM'U DA VURDU

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, saatteki hızı 75 kilometreye ulaşan fırtına gece saatlerinden itibaren etkisini gösterdi. Denizde dalgaların boyu yer yer 2 metreyi aşarken, Bodrum-Kos arası feribot seferleri iptal edildi.

Balıkçılara ve denizcilere 'Denize açılmayın' uyarısı yapıldı. Öte yandan, fırtınanın yarın akşam saatlerine kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.

İZMİR'DE DE DURUM AYNI

İzmir'de olumsuz hava koşulları, deniz trafiğinde aksamaya yol açıyor.

İZDENİZ AŞ'den yapılan açıklamada, olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle arabalı vapur ve yolcu gemisi seferlerinin saat 22.00 itibarıyla iptal edildiği duyuruldu.

İstanbul'da lodos nedeniyle bazı vapur seferleri yapılamıyor

Doğu Anadolu eksi 26'yı gördü

Meteoroloji'den fırtına uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)