BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinFenomen çoban rekora koşuyor----

Fenomen çoban rekora koşuyor

Fenomen çoban rekora koşuyor
26 Haziran 2019 - 11:30 www.finansgundem.com

Çoban Eyüp Kural, çektiği ilginç videolarla internette fenomen haline geldi. Videoları 18 milyon kez izlenen Kural’ın yüz binlerce takipçisi var

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde yaşayan ve çobanlık yapan Eyüp Kural, çektiği videolarla internette fenomen oldu. İmam hatip lisesini bitirdikten sonra çocukluktan bu yana sevdiği çobanlığa devam ettiğini belirten Kural, "Kendi koyunlarımız ve ineklerimiz var. 9 yaşımdan beri çobanlık yapıyorum. Hem hayvanları hem de doğayı çok seviyorum. Yaylalar dağlar bana huzur veriyor. Koyun otlatırken canım sıkıldığında sosyal medyada geziniyordum. Bir sosyal paylaşım sitesinde koyunlarla oynarken çektiğim videomu paylaştım. Video çok ilgi görünce ardı ardına videolar çekmeye devam ettim. Paylaştığım videoları 18 milyon kişi izledi. Yüz binlerce beğeni ve yorum yapıldı. Çevrem 'yapma kendini rezil ediyorsun' derken dünyanın dört bir yanından çok güzel yorumlar aldım" dedi.

'SANA KİMSE KIZ VERMEZ'

Fenomen çoban sözlerine şöyle devam etti: "Ben hayvanları çok seviyorum. Müzik eşliğinde onlarla oynadığım videolarımı yayınlıyorum. Çok olumlu tepkiler alıyorum. Hatta beni kendi şehirlerine ve bulundukları ülkeye davet edenler bile oluyor. Koyunlarla, buzağılarla çektiğim videolar, konuşma şivem ve gülüşüm ilgi gördü diye düşünüyorum. Annem bana hep, 'sen böyle vidolar çekmeye devam et kimse sana kız vermez, evde kalırsın' diyor. Bazıları çoban olduğum için hakir görüyor, bazıları da kınıyor. Ama onların konuştukları şurada kalır, hayat neşem baki kalır."

'İMAM OLSUN İSTEMİŞTİK'

Anne Dilber Kural ise "Oğlum, ne babasına ne de ağabeyine çekmiş. Çok farklı biri, fıkır fıkır, oynamayı çok sever. Sesi çok güzel olduğu için ben onun imam olmasını istedim. Biz onun imam olmasını beklerken o gitti 'fenomen' diye bir şey oldu. Bu videolar yüzünden kız vermezler diye çok korkuyorum. Bu gidişle bu çocuk evlenemeyip başımıza kalacak. Bir bakmışın koyunlarla bir bakmışın buzağılarla oynayıp internete koyuyor. Bir keresinde ben inek sağarken beni de çekip internete koymuş. Binlerce kez izlenmişiz. Çok garibime gitti. Milletin işi gücü yok mu, anlayamadım" diye konuştu.(Ali Altuntaş/Sabah)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)