BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye ve Yıldırım'a ceza----

Fenerbahçe'ye ve Yıldırım'a ceza

Fenerbahçe'ye ve Yıldırım'a ceza
15 Mayıs 2014 - 21:06 www.finansgundem.com

PFDK, Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a ise 60 gün hak mahrumiyeti cezası verdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a da 60 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan karşılaşmada, taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle kurulun, sarı-lacivertli kulübe 1 resmi müsabakayı sahasında seyircisiz oynama ve 310 bin lira para cezası vermeyi kararlaştırdığı belirtildi. 

Kurulun ayrıca, daha önceki cezasına uymayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a 60 gün hak mahrumiyeti ve 65 bin lira para cezası verdiği kaydedildi.

Elazığspor ile Beşiktaş arasında oynanan mücadelede taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Elazığspor, 1 resmi maçı sahasında seyircisiz oynama ve 250 bin lira para cezası aldı.

Aynı maçta rakip takım oyuncusuna yönelik hakareti nedeniyle Elazığsporlu futbolcu İbrahim Kaş, 2 resmi müsabakadan men ve 13 bin lira para cezası alırken, kulübün idarecisi Murat Ertürk'e de hakem soyunma odası koridorlarındaki hakareti nedeniyle 90 gün hak mahrumiyeti ve 22 bin lira para cezası verilmesi kararlaştırıldı.

Gaziantepspor ile Eskişehirspor arasında oynanan mücadelede taraftarların neden olduğu saha olaylarının yanı sıra çirkin ve kötü tezahürattan dolayı Gaziantepspor'a 1 maç sahasında seyircisiz oynama ve 190 bin lira para cezası verildi.

Akhisar Belediyesporlu oyuncu Kuate'ye, Sivasspor maçında rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 maç men ve 13 bin lira para cezası verilirken, Kayserisporlu oyuncu Sefa Yılmaz'a da Torku Konyaspor mücadelesinde yaptığı hareketten dolayı 2 maç men cezası verildi.

PFDK, ayrıca Torku Konyaspor'un 10 bin lira, Kayserispor idarecisi Süleyman Hurma'nın 60 gün hak mahrumiyeti ve 26 bin lira, Trabzonspor'un da 20 bin lira para cezası almasını kararlaştırdı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)