BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye piyango vurdu----

Fenerbahçe'ye piyango vurdu

Fenerbahçe'ye piyango vurdu
02 Temmuz 2013 - 18:45 www.finansgundem.com

Kadrosunda 11 yabancı futbolcu bulunan Fenerbahçe'de takımdan hangi yabancı oyuncuların ayrılacağı merak ediliyor.

Bu konuda en kuvvetli aday olarak gösterilen Milos Krasic'e Premier Lig'den teklifler geliyor. Yıldız oyuncunun menajeri Dejan Joksimovic de bu teklifleri doğruladı ve "Fenerbahçe'den ayrılmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.
Krasic ve ailesinin Türkiye'de mutlu olduğunu ayrıca Sırp Futbolcunun yüksek bir maaşa da sahip olduğunun altını çizen Joksimovic, ancak oyuncusunun futbol yaşamında da mutlu olmak istediğini söyledi.
Krasic'in mevkisinde dünyanın 3-4 oyuncusundan biri olduğunu fakat Fenerbahçe'de forma şansı bulamadığını dile getiren Dejan Joksimovic, başta Sunderland olmak üzere birçok Premier Lig kulübünün Sırp futbolcuyla ilgilendiğini açıkladı.
Sarı Lacivertli kulüpte Oscar Cardozo ısrarı da devam ederken bu transferin bir an önce bitirilmesi için yoğun mesai harcandığı da gelen haberler arasında. Paraguaylının da takıma katılması dahilinde bir yabancı futbolcu ile daha da yollar ayrılacak. Yeni sezon hazırlıklarına dün başlayan Fenerbahçe'de çalışmalar günde çift antrenmanla sürdürülüyor. Fizik ve kondisyon yüklemeleri şeklinde geçen çalışmalar esnasında neşeli görüntüler ortaya çıkıyor. Yarından itibaren sağlık kontrollerinden de geçmeye başlayacak olan sarı lacivertli futbolcular pazartesi günü kulübün Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde ilk etap kamp çalışmalarına başlayacak.
(Lig TV)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)