BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe’nin tek çıkış yolu bankalarla anlaşmak----

Fenerbahçe’nin tek çıkış yolu bankalarla anlaşmak

Fenerbahçe’nin tek çıkış yolu bankalarla anlaşmak
25 Aralık 2020 - 11:53 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'de bankalar konsorsiyumu anlaşmasının imzalanması durumunda başta tribün ve yayıncı gelirleri olmak üzere bütün temditleri kalkacak. Böylece kulübünü kasasına sıcak para girişi sağlanacak.

Henüz Bankalar Konsorsiyumu anlaşmasını yapmayan ve borçlarını yapılandıramayan Fenerbahçe için artık, Başkan Ali Koç'un kişisel katkısı ile Vedat Muric'ten kazanılan para da yeterli olmuyor.

Sözcü'de yer alan habere göre; sıcak para girişinin neredeyse hiç olmadığı sarı-lacivertli kulüpte, Bankalar Konsorsiyumu anlaşmasının imzalanması durumunda başta tribün ve yayıncı gelirleri olmak üzere bütün temditleri kalkacak. Böylece kulübünü kasasına sıcak para girişi sağlanacak.

Düşünülen 7+2 anlaşmasının imzalanamaması ve devamlı faizlerin artması da gün geçtikçe tüm kulüplerin aleyhine oluyor. Faizlerin yüzde 12'den 20'lere kadar çıkması da henüz anlaşma yapmayan kulüplerin elini kolunu bağlamaya başladı.

İKİ BÜYÜK GELİR KAPISI AKTİF BANK'A GİDİYOR

Sarı-lacivertliler, Aktif Bank'tan çektiği 40 milyon Euro karşılığında yayın ve tribün geliri temditli bulunuyor.

Sarı-lacivertli yönetici Burhan Karaçam'ın divan kurullarında açıkladığı “621 milyon Euro” borcun, tek bir bankayla yapılan anlaşma hariç TL'ye çevrilmesi sarı-lacivertlilere biraz nefes aldırmıştı.

Kulübün Aktif Bank'la da döviz borcunu TL'ye çevirmesiyle ödemeler için yayın ve tribün gelirleri teminat olarak gösterildi. Tribün geliri pandemi nedeniyle olmayan sarı-lacivertlilerin, yayıncı kuruluştan gelen tek sıcak parası da doğrudan Aktif Bank'a gidiyor. Böylece diğer borçların ödenmesinde de sıkıntı yaşanıyor.

ZİRAAT BANKASI'NA DÖVİZ BORCU DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe'nin Ziraat Bankasından aldığı 55 milyon dolar kredi TL'ye çevrilmedi.

Diğer dört bankadan aldığı borçları TL'ye çevirebilen sarı-lacivertli yönetim, Bankalar Konsorsiyumu anlaşması yapmadan Ziraat Bankası'ndan aldığı krediyi de yapılandıramıyor.

Fenerbahçe borçlarını yapılandırdı

 

Fenerbahçe'nin Erol Bulut kararı

 

Fenerbahçe'den dünya rekoru

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fenerbahçe 26 Aralık 2020 07:18

    bedelli açıklayıp 45tl den 18,81 Tl hisseyi tepkisiz soluksuz düşürdünüz yetmedi hisse bölündü 6,70 tl düşürdünüz oradan toplanan hisseleri 30 35 TL den tekrar el değiştirdi şimdi 27tlden dönen hisseye alıcı aranıyor ben 22 tl ardından bölünme fiyatına gelirse tekrar 9tl ve altı görülür düşünüyorum YTD