BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin mali kurutuluş reçetesi----

Fenerbahçe'nin mali kurutuluş reçetesi

Fenerbahçe'nin mali kurutuluş reçetesi
30 Mayıs 2021 - 11:40 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, kadrosunda gelir elde edebileceği futbolcuları belirledi. Fenerbahçe, satılacak futbolculardan önemli bir gelir elde etmeyi planlıyor

Geçen sezondaki geniş kadroda yaşanan sıkıntıları bir daha görmek istemeyen Fenerbahçe yönetiminde hummalı bir çalışma var. Kulübün menfaatleri doğrultusunda gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeye alan sarı-lacivertliler, kurtuluş reçetesini yazdı.

Kadroda düşünülmeyen Zajc, Frey ve Allahyar'dan 10 milyon Euro hedefleyen Fenerbahçe, bu 3 futbolcunun talipleriyle görüşecek. Zajc ile Allahyar'ın 3.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu devreye girebilir. Frey'in de satışından 3 milyon Euro hedefleniyor.

İTALYANLAR DEVREDE
Kuşkusuz takım içinde en değerli isim Attila Szalai. Macaristan ile EURO 2020'de boy gösterecek olan 23 yaşındaki yıldıza Milan, Lazio ve Fiorentina olmak üzere birçok dev kulüp talip. Fener, en az 20 milyon Euro isteyecek. Zanka, Dirar ve Kemal Ademi dönecek ama kadroda düşünülmüyor. Maaşları hakkında görüşmeler başlayacak.

SZALAI’NİN ALTERNATİFİ HAZIR
Fenerbahçe, Szalai'nin satılması durumunda kadroya takviye edilecek ismi belirledi. Sarı- lacivertliler, Wolfsburg'dan Anthony Brooks ile prensipte anlaştı. Alman kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ABD'li futbolcu, sarı-lacivertlilerin birçok transfer yaptığı Rogon Menajerlik Şirketi oyuncusu…

Gelecek sezon kadroda düşünülmeyen bir diğer oyuncu Filip Novak… Çekyalı futbolcuya ülkesinin takımlarından Sparta Prag talip oldu. 2 yıl daha kontratı bulunan Novak'a sarı-lacivertli yönetimden izin çıkacağı öğrenildi.
(İrfan Yirmibeş /Sözcü)

Fenerbahçe'de seçimler ertelendi

Borç liginde şampiyon Fenerbahçe

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Grd30 Mayıs 2021 21:38

    Tahsisli sermaye artılı ile sermaye 200 milyona çıkarılmalı. En az 20 lira tahsisli sermaye artışı yapılmalı. Bunun için gönüllüler yüzlerce binlerce gönüllü bulunur diye düşünüyorum. Tahsisli yapılacak 100 milyon hisse ihracını. %70 fenerbahçe klubune bağışlayacak % 30 kendilerine alacak şekilde bir gönüllüler bulunacak şekilde olmalı.

  • ZELİHA KARAKAŞLI30 Mayıs 2021 19:11

    Lütfen FB nin başına teknik direktör olarak oldukca tecrübeli ve kendisini kanıtlamış kişi getirilmeli.artık yaşlı, koşamayan top çeviremeyen pres yapamayan yaşlı futbolcuların hepsi değiştirilmemeli  bir daha da alınmamalıdırlar.emre ve volkan bu işten el çektirilmelidir.

  • fb30 Mayıs 2021 16:10

    Kendi küçükler furbol takımlarını adam etmeli ve hem kendisine hem de dışarıya futbolcu yetiştirmeli...

  • Yorum30 Mayıs 2021 12:50

    Her sene 20 milyon erodan 5 futbolcu satarsa yerine aldıklarında 3 milyonu geçmezse 3 yılda durumu düzeltir