BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin istediği oldu----

Fenerbahçe'nin istediği oldu

Fenerbahçe'nin istediği oldu
07 Ocak 2015 - 08:31 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Yönetimi, TFF’nin yabancı oyuncu konusunda getirdiği yeni kriterlerin zamanlamasını memnuniyetle karşıladı

Fenerbahçe Yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni yabancı kuralı ile ilgili şu an için bir değerlendirmede bulunmazken, Başkan Aziz Yıldırım’ın alınan karardan çok bunun deklare edileceği tarihe önem verdiği öğrenildi.

Milliyet'in haberine göre,Yıldırım’ın son yönetim kurulu toplantısında arkadaşlarıyla çıkabilecek kararlar üzerine değerlendirmelerde bulunduğu, yeni düzenlemenin bir an önce kulüplere tebliğ edilmesinin yeni sezonla ilgili belirlenecek plan ve programlara kolaylık sağlayacağını vurguladığı bildirildi. Bu yüzden Fenerbahçe Yönetimi kararın erken alınmasından bir hayli memnun kaldı.

Başkan Yıldırım’ın yine karardan önce yaptığı yorumlarda Federasyon’un alacağı her türlü karara saygı duyacaklarını ifade ettiği de kaydedildi. Ancak bunun yanında da Yıldırım ve yönetiminin gerçek isteği sınırlamanın tamamen kalkması ve isteyen takımın istediği kadar yabancı oyuncu alabilmesi ve kadrosunda bulundurmasıydı. Bu istek de büyük ölçüde gerçekleşmiş oldu.

Fenerbahçe Yönetimi, Kulüpler Birliği toplantılarına katılmadığı için açıklanacak bu karar öncesi resmi görüşünü diğer kulüpler gibi bildirmemişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)