BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin golünde top çizgiyi geçti mi----

Fenerbahçe'nin golünde top çizgiyi geçti mi

Fenerbahçe'nin golünde top çizgiyi geçti mi
09 Nisan 2018 - 01:12 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin Osmanlıspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ilk golü çok tartışıldı. Skirtel'in attığı golde top kale çizgisini geçti mi? İşe beIN Sports'un Piero sonucu

Spor Toto Süper Lig 28. haftasında Osmanlıspor'u 2-0 yenen Fenerbahçe'nin Skrtel'le 54. dakikada attığı ilk golü, hakem Halil Umut Meler yardımcı hakem Cevdet Kömürcüoğlu'nun uyarısıyla verdi.

Valbuena'nın kullandığı korner atışında topa iyi yükselen Skrtel, düzgün bir kafa vuruşu yaptı. Osmanlıspor kalecisi Zydrunas Karcemarskas topu kontrol etmesine rağmen hakem Halil Umut Meler, yardımcısı Cevdet Kömürcüoğlu'nun uyarısıyla meşin yuvarlağın çizgiyi geçtiğine karar vererek, santrayı gösterdi.

Osmanlısporlu futbolcular topun çizgiyi geçmediğini savunarak özellikle yardımcı hakem Kömürcüoğlu'na yoğun itirazlarda bulundu.

beIN Sports'un Piero'suna göre; Fenerbahçe'nin Skrtel ile bulduğu golde, topun tamamı kale çizgisini geçti.

Skrtel, Fenerbahçe'nin Osmanlıspor'u 2-0 yendiği maçın ardından konuştu. Maçtaki ilk gole imza atan Slovak oyuncu, "Uzun zamandır gol atamıyordum, mutluyum" dedi.

"Maçın zor geçeceğini biliyorduk" diyen Slovak oyuncu, "Rakibimiz geride bekleyip kontrataklarla gol arayacaktı. Beklediğimiz gibi de oldu. İlk yarıda birkaç fırsat yakaladık. Fakat maçı ikinci yarıda çözebildik. Şükürler olsun ki 2 gol atıp kazandık. Sadece son 2 maçta değil Galatasaray ve Yeni Malatyaspor karşılaşmalarında da iyi oynamıştık. Lign sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Golde kafa vuruşunu yaptıktan sonra pozisyonu göremedim. Arkadaşlarımın sevindiğini görünce gol olduğunu anladım. Uzun zaman sonra gol attım. Takımıma yardım ettiğim için sevinçliyim" ifadelerini kullandı.

2. GOL OFSAYT

Öte yandan beIN Sports'un Piero'suna göre, Fenerbahçe'nin 2. golünde Soldado 24 cm. ile ofsayt pozisyonunda.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)