BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçelilere kötü haber----

Fenerbahçelilere kötü haber

Fenerbahçelilere kötü haber
10 Ekim 2013 - 07:15 www.finansgundem.com

Fenerbahçelilerin yeni dönemdeki başkanlık beklentisi şimdilik boşa çıktı

Fenerbahçe’de 2 Kasım’da yapılacak genel kurul öncesinde başkan adayları hazırlıklarına başlarken, Aziz Yıldırım’ın yarışa girip girmeyeceği de hâlâ belirsizliğini koruyor. Ancak başkanlık için adı geçen eski yöneticilerden Ali Koç, böyle bir düşüncesi olmadığını açıkça deklare etti.
Sarı-lacivertli kulislerde seçime girecek adaylarla ilgili tahminler de yapılmaya başlarken, Yıldırım sonrasında başkanlığa en çok yakıştırılan isimlerin başında gelen Koç, bu konu hakkında net yanıt verdi. 1907 Fenerbahçe Derneği’nin geçtiğimiz gün yaptığı toplantıda konuşan Koç, üyelerin başkanlık ya da yöneticilik ile ilgili sorularına cevap verdi. Aynı zamanda derneğin başkanlığını da yürüten Koç, kendisinin 2 Kasım’da yapılacak seçimde başkanlık ya da yöneticilikle ilgili bir düşüncesinin olmadığını ifade etti.  
Yardımını esirgemiyor
Fenerbahçe taraftarının başkan ya da tekrar kulüpte yönetici olarak görmek istediği Ali Koç’un şu an olduğu gibi seçimden sonra da kulübe desteğini yönetim dışından verecek. Bilindiği gibi Koç, Aziz Yıldırım’ın yeni yönetiminde yer almamasına rağmen, bir yönetici kadar kulübü için çalışıyor, yardımını esirgemiyordu.
Kurumsallaşma tanıtılacak
Fenerbahçe’de bugün kurumsallaşma adına önemli bir adım atılıyor. Kurumsal Kaynak Yönetimi sistemini Türkiye’de ilk kez bir uygulayacak spor kulübü olan sarı-lacivertliler bugün konu ile ilgili olarak bir bilgilendirme toplantısı yapacak. Saat 11:00’de Faruk Ilgaz Tesisleri’nde başlayacak toplantıya spor, siyaset ve basın dünyasından pek çok isim katılacak.
Antakya’da Fenerium
Sayıları hızla çoğalan Fenerium mağazalarına bir yenisi daha eklendi. Antakya’ da açılan Palladium Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Fenerium mağazasının açıldığını duyuran sarı-lacivertliler, hizmeti taraftarın ayağına kadar götürdüklerini, bu mağazaların daha da artacağı dile getirdiler.
Ali Koç kimdir?
2 Nisan 1967’de İstanbul’da doğan Ali Koç, Harvard Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptıktan sonra Koç Holding’de yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı. 46 yaşındaki iş adamı 2005-12 yılları arasında Fenerbahçe’de Asbaşkanlık görevi üstlendi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)