BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den Sow'a şok ceza!----

Fenerbahçe'den Sow'a şok ceza!

Fenerbahçe'den Sow'a şok ceza!
26 Aralık 2013 - 15:41 www.finansgundem.com

Antrenmana yetişmek için arabasını bırakıp motoruna atlayan Senegalli oyuncu şoke oldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Samandıra'da tüm kontrolü elinde bulunduruyor. Zaman zaman tatlı sert çıkışlarla disiplini sağlayan başarılı teknik adamı çıldırtan bir olay yaşandı.
Sarı lacivertlilerin yıldız futbolcusu Moussa Sow, geçtiğimiz gün yapılan akşam idmanına trafik nedeniyle geç kalacağını hesaplayınca, fazla kullanmadığı motosikletiyle Samandıra'ya gitmeye karar verdi. Hızla tesislere hareket eden Sow antrenmana da zamanında ulaştı.
Sow'un antrenmana motoruyla geldiği bilgisi idman başlamadan önce Ersun Yanal'a geldi. Tecrübeli hoca, bu bilgi karşısında oldukça sinirlendi ve Sow'u yanına çağırdı. Yanal oyuncusuna yüksek bir sesle, "Buraya nasıl motorla gelirsin? Buna ne hakkın var?" diye bağırdı. Gördüğü bu tepkiye şaşıran ve nedenini anlamayan Moussa Sow bir anda şaşkınlıkla irkildi. Yanal ise devam etti:

'HER ŞEYDEN ÖNCE SAĞLIĞIN GELİR'

"Sen bizim profesyonel futbolcumuzsun. Can güvenliğin bir antrenmandan çok daha önemli. O kadar yolu can güvenliğini hiçe sayıp motorla geldiğin için sana ceza vereceğim. Normalde antrenmana bile almamam gerek. Bir daha asla bunu yapmayacaksın!"
Ersun Yanal'ın bu sözlerine hiçbir karşılık vermeyen, Sow antrenmana zamanında yetişmek için motorunu kullandığını belirtti ve arkadaşlarının yanına gitti.

ERTESİ GÜN ÖZÜR DİLEDİ

Motor olayı bu şekilde kapanmadı. Moussa Sow, ertesi gün antrenmana geldiğinde doğrudan Ersun Yanal'ın odasına gidip konuşmak istediğini söyledi. Hocasına hak veren Senegalli oyuncu, "Sözleriniz üzerine uzun uzun düşündüm. Çok haklı olduğunuza karar verdim. Davranışımdan dolayı sizden özür dilerim. Bir daha tekrarlanmayacak" dedi.

MEIRELES UYUYAKALDI AMA...

Ersun Yanal kendisinden özür dileyen Sow ile konuşurken, ilginç bir ayrıntıyı aktardı. Tecrübeli hoca, Sow'a "Bak, Meireles geçtiğimiz gün antrenmana geç kaldığı için beni aradı ve uykuda kaldığını söyleyip özür diledi. Meireles'e geç kaldığı için ceza bile vermedim. Sen de arayıp antrenmana geç kalacağını belirtebilirdin. Bunu affedebilirdim. Ama geç kalmamak için can güvenliğini tehlikeye atmanı kabul edemedim" diye konuştu.

VOLKAN VE BEKİR'İN DE MOTOSİKLETİ VAR

Fenerbahçe'de sadece Sow'un değil Volkan ve Bekir'in de motosikletleri var. Moussa Sow, Bekir ve Volkan. motosikletlerini hobi olarak zaman zaman kullanıyor. Sarı lacivertlilerin sahip olduğu motorlarının değeri 30 bin Euro civarında.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)