BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den şampiyonluk atağı----

Fenerbahçe'den şampiyonluk atağı

Fenerbahçe'den şampiyonluk atağı
02 Ekim 2013 - 07:47 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, Avrupa’dan uzak kalacağı 2 YIL boyunca Süper Lig’e ambargo koyacak

Üst üste gelen galibiyetlerle geleceğe umutla bakan F.Bahçe Teknik Heyeti, Avrupa Kupaları’ndan men kararını avantaja çevirmek için kolları sıvadı. 2 sezon önce şike süreciyle çalkantılı günler yaşayan, geçen yıl da Alex’in ayrılması, Aykut Kocaman’ın görevi bırakıp, geri dönmesiyle abandone olan sarı-lacivertlilerin bu yıl kafası rahat.
Ligdeki 5 maçlık seriyle Avrupa kupalarından 2 yıl men cezasının açtığı yaralarını saran F.Bahçe’de teknik heyet geçen sezon 3 günde 1 maç yapmaktan yorulan takımı bu sene lige çok daha rahat şekilde hazırlıyor. Transferlerle zenginleşen kadrodaki rotasyonlar sakatlık riskini minumuma indirirken, futbolcular da ailelerine daha çok zaman ayırabiliyor.
KONTRAT GARANTİSİ
Zirve yarışındaki rakiplerinin iç sorunlarla boğuştuğu dönemde ilk devredeki fikstür avantajını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen teknik heyet, devre sonuna kadar aradaki farkı açmak niyetinde. 17 maçın sonunda açık ara liderlik koltuğunda oturmanın hesaplarını yapan Ersun Yanal ve kurmayları, bu seneyi şampiyon olarak tamamlayıp, sezon sonunda bitecek sözleşmelerini 1 yıl daha garantiye almanın peşinde.
Teknik heyetin gözünü diktiği asıl hedef ise 4. yıldız. 2 sezon boyunca ağırlık verecekleri ligi domine etmek isteyen Yanal ve arkadaşları, bu süreçte zirveden inmeyip, 20. şampiyonluğa ulaşan ilk kulüp olmanın hayallerini kuruyor.
Trabzon biletleri bugün satışta
Fenerbahçe'nin ligin 6. haftasında pazar günü Trabzonspor’la oynayacağı maçın biletleri bugün kongre üyeleri için satışa çıkacak. 55 TL ile 265 TL arasında değişen fiyatlara alıcı bulacak olan biletlerin genel satışına ise 5 Ekim Cumartesi gününden itibaren başlanacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)