BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den Ordu'ya Lazio tarifesi----

Fenerbahçe'den Ordu'ya Lazio tarifesi

Fenerbahçe'den Ordu'ya Lazio tarifesi
07 Nisan 2013 - 18:39 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Orduspor'u 2-0'lık skorla mağlup etti

Ordu 19 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 37 ve 57. dakikalarda genç oyuncu Salih Uçan kaydetti...
Fenerbahçe, bu galibiyetle puanını 52 yaptı ve zirve takibini sürdürdü... Orduspor ise 29 puanda kaldı...
Sarı lacivertliler, ligin 29. haftasında sahasında Eskişehirspor'u konuk ederken mor beyazlı takım ise deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek...
SALİH ALKIŞ TOPLADI
Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki genç yıldızı Salih Uçan, attığı 2 gol dışında oynadığı oyunlada taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı.
8 GÜNDE 3 MAÇ 6 GOL
Fenerbahçe, 8 gün içerisinde 2'si Süper Lig, 1'i UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 3 maça çıktı. Bu maçların 3'ünü de kazanan sarı lacivertliler, 6 gol atığ hiç gol yemedi.
Daum'un rekoruna ortak oldu
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de 102. maçına çıkarak Christoph Daum'un rekoruna ortak oldu. Fenerbahçe'de 3. sezonunu geçiren Kocaman Orduspor maçıyla 102. kez takımının başına geçerek, 2003-2004, 2004-2005 ve 2005-2006 yıllarında sarı-lacivertli takımın başında üst üste 102 lig maçına çıkan Alman çalıştırıcı Damu'un rekorunu egale etmiş oldu.
Yiğit Gökoğlan, Alfredo Monje ve İbrahim Kaş kadroda yok
Karadeniz ekibinde hafta içi teknik direktör Hector Cuper'in raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Yiğit Gökoğlan, Alfredo Monje ve İbrahim Kaş, bu akşam kadroda yer almadı. Mor-beyazlı ekipte bu üç futbolcunun dışında sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor. Sezon başından bu yana kaleyi koruyan Fornezzi 6 yabancı sınırlaması nedeniyle ilk kez ilk 11'e alınmazken, Fornezzi'nin yerine kaleci Fevzi'ye görev düştü. Bu arada düşme hattında yer alan Orduspor'da, kritik Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlar kenti mor-beyaz renklerle süsledi. Türkçe ve İspanyolca hazırlanan “Siz bu şehrin gözünün sakındığı çocuklarısınız - Siz bu kentin kahramanlarısınız” yazılı pankartlar kentin her köşesine asılırken, mor-beyazlı ekibi statta Ordu Belediyesi Bando Takımı karşıladı. Taraftarlar tüm oyunculara tek tek sevgi gösterisinde bulunduktan sonra çiçek verdi.
Fiyatlara rağmen stat doldu
Maça büyük ilgi gösteren mor-beyazlı ekibin taraftarları 75 ile 120 lira arasında olan bilet fiyatlarına rağmen stadyumu doldurdu. Fenerbahçeli taraftarlar da kendilerine ayrılan yeri doldurdu. Karşılaşma nedeniyle Ordu kent merkezinde polisler yoğun güvenlik önlemleri aldı. Statta ise 600 polis memuru ile 300 özel güvenlik görevlisi çalıştı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)