BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den Jurgen Klopp açıklaması----

Fenerbahçe'den Jurgen Klopp açıklaması

Fenerbahçe'den Jurgen Klopp açıklaması
18 Mayıs 2015 - 18:47 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'den basında yer alan Jurgen Klopp iddiaları üzerine bir açıklama yapıldı

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, "Futbol takımımızın teknik direktörü İsmail Kartal'dır ve haberde geçen isim de dahil olmak üzere hiçbir teknik direktörle görüşmemiz olmamıştır" denildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiği için, futbol takımının Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda yaptığı maça gitmediği vurgulanan açıklamada, şöyle denildi: "Unutulmalıdır ki kulübümüze ve unsurlarına silahlı ve silahsız tüm çirkin saldırıların gerçekleştiği bu dönemde büyük resimde birileri Fenerbahçe Spor Kulübü üzerinden kirli hesaplar yapmaktadır. Fenerbahçe'nin olası sportif başarısızlığının da bu planları kurgulayanların ekmeğine yağ süreceği gerçeği göz ardı edilemez. Ligin en kritik son dönemecinde futbol takımımızın üzerinde bu tür yalan haberlerle oynanan psikolojik oyunları da kınıyor ve Fenerbahçelilerin dikkatine sunuyoruz."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)