BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den gol açıklaması!----

Fenerbahçe'den gol açıklaması!

Fenerbahçe'den gol açıklaması!
01 Nisan 2013 - 17:35 www.finansgundem.com

Fenerbahçe resmi sitesi üzerinden dün akşam yaşanan hakem hatasıyla ilgili bir açıklama yayınladı

Fenerbahçe resmi sitesi üzerinden dün akşam yaşanan hakem hatasıyla ilgili bir açıklama yayınladı. İşte o açıklama:
"31 Mart 2013 tarihinde Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor karşılaşmasının 36.dakikasında takımımızın Moussa Sow ile bulduğu golün, geçerli sayılmaması, kamuoyunun malumu.
Topun, çizgiyi tam anlamıyla geçtiği ve her nedense gol olarak değerlendirilmediği pozisyon ile ilgili yorumu, kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
Ancak;
Her maçın final niteliğinde olduğu haftalara girilmişken, yapılan bu hayati hatanın; kulübümüzün farkında olduğu kadar ‘gerekli mercilerin de ’ farkında olup olmadığı konusunda, ciddi endişelerimiz bulunmaktadır.
Belirtmek isteriz ki pozisyonun hakem hatasından ziyade olağan insan hatası olarak değerlendirilebilmesi şeklindeki genel görüşe karşı çıkmamakla birlikte, final haftalarının yaşandığı bu dönemde ‘Hakemlerin gözünden kaçtı’ tanımı ile değerlendiremeyeceğimiz bu hatanın, önümüzdeki maçlarda yeniden yaşanıp yaşanmayacağına dair endişelerimiz sürmektedir.
Özellikle bu nedenle Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sayın Zekeriya Alp’in de konuya dair görüş ve yorumlarını merakla beklemekteyiz.
Lig maçlarının ardından bağlandığı çeşitli televizyon kanallarında, maçlarda görev alan hakemlere dair; maçtan maça hatta takımdan takıma değişen yorumlarını izlemeye alıştığımız Sayın Alp, dünkü maçın ardından ise ne yazık ki hiçbir yayına bağlanmamış, takımımızın -sayılmayan golü- ile ilgili herhangi bir yorum ve değerlendirmede bulunmamıştır.
Sayın Alp’in, Beşiktaş JK ile oynadığımız maçtan önce hakem hataları ve bu hataların bir takım üzerinde yoğunlaştığı; maçtan sonra ise maçı yöneten ve yine 1 golümüzü geçerli saymayan hakeme dair yaptığı yorum ve değerlendirmeler hala hafızalardayken, konu Fenerbahçe’nin yaşadığı haksızlıklar olduğunda bu kişilerin büründüğü sessizlik, düşündürücü olduğu kadar hayatın olağan akışına da uygun değildir.
Bilinmelidir ki, Fenerbahçe’nin uğradığı/uğrayacağı her türlü haksızlık karşısındaki kararlı tutumumuz devam etmekle birlikte Fenerbahçe’nin haklarının korunmasına dair mücadelemiz müsabaka sonuçlarına bağlı kalmaksızın kararlılıkla sürecektir."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)