BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den flaş Van Persie açıklaması----

Fenerbahçe'den flaş Van Persie açıklaması

Fenerbahçe'den flaş Van Persie açıklaması
17 Kasım 2015 - 21:47 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden Robin van Persie ile ilgili çok önemli bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, herkesin merak ettiği konuyla ilgili tavrını belirledi. Sarı-Lacivertli kulüp, basında yer alan transfer iddialarıyla ilgili açıklamanın finalinde Hollandalı yıldızın durumunu özetledi. Açıklamada, Robin van Persie’nin takımda kalacağı kesin bir dille duyuruldu.

Fenerbahçe’nin yaptığı açıklamanın ilgili kısmında, ” Son dönemde yazılı ve görsel basında yer alan, Robin van Persie’ nin takımımızdan ayrılacağı yönündeki söylentiler, futbolcumuzun motivasyonunu bozmaya yönelik yalan haberlerdir. Kulübümüzün haberlerde belirtildiği gibi bir düşüncesi olmadığı gibi, futbolcumuzun da ayrılma gibi bir düşüncesi yoktur. Van Persie, takımımızın değerli bir oyuncusudur ve takımımız için hizmetlerine devam edecektir” dendi.

Açıklamanın devamında, “Daha önce olduğu gibi bugün ve bundan sonra da bu tür doğru olmayan transfer haberleri için ilgili basın kuruluşlarını SPK’ ya şikâyet ettiğimizin bilinmesini kamuoyuna duyururuz” ifadesi kullanılarak, borsada yapılan girişimlerde de duyuruldu.

Bilindiği üzere Robin van Persie’nin ismi uzunca bir süredir İspanyol devi Barcelona ile anılıyordu. Ayrıca İngiliz medyası da Hollandalı süperstarın Türkiye’de mutsuz olduğunu, eski kulübü Feyenoord’a geri dönebileceğini ileri sürmüştü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)