BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den Emre kararı!----

Fenerbahçe'den Emre kararı!

Fenerbahçe'den Emre kararı!
03 Nisan 2015 - 11:21 www.finansgundem.com

Sarı-lacivertliler, Mayıs ayındaki kongreye kadar transfer çalışmalarını askıya alsa da Emre Belözoğlu için planını belirledi

Fenerbahçe Yönetimi, kaptan Emre Belözoğlu ile 1 yıl daha devam etme kararı aldı. Mayıs ayındaki kongreye kadar transfer görüşmelerini donduran sarı-lacivertliler bu tarihten sonra resmen çalışmalara başlayacak. Buna rağmen yeni sezonla ilgili alınan birçok prensip kararı ve çizilen yol haritaları bulunuyor. Bu kararlardan biri de Emre Belözoğlu ile ilgili olarak hayata geçirilecek. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek tecrübeli futbolcu ile bir sezon daha devam edilmesi kararlaştırıldı. Emre de takımda kalmak ister ve ücrette anlaşma sağlanırsa, 34 yaşındaki futbolcu yeni sezonda da sarı-lacivertli formayı giymeye devam edecek.

Emre Belözoğlu’nun performansı ‘devam’ kararındaki en önemli sebepler arasında yer alıyor. İlerleyen yaşına rağmen profesyonel yaşantısı ve çalışkanlığı ile sahada basmadık yer bırakmayan deneyimli futbolcunun boşluğunu doldurmak da kolay değil. Ayrıca takımın lider ve sembol oyuncusu olması, kulübün yapısını iyi bilmesi ve Fenerbahçeli taraftarların da kendisini çok sevmesi sebebiyle Emre ile devam edilmesi konusunda yönetim kurulunda fikir birliğine varılmış durumda.

KALMAK İSTİYOR

Emre Belözoğlu geçtiğimiz günlerde en az 2 yıl daha futbol oynamak istediğini açıklamıştı. Sarı-lacivertli oyuncu, Fenerbahçe Yönetimi’nden yeni sözleşme için teklif gelmesi halinde takımda kalmak istediğini de ifade etmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)