BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de transfer başlıyor----

Fenerbahçe'de transfer başlıyor

Fenerbahçe'de transfer başlıyor
27 Kasım 2011 - 09:03 www.finansgundem.com

Kocaman istedi, yönetim onay verdi.. F.Bahçe devre arası 2 yıldızı kiralamak için düğmeye bastı

Üst üste alınan başarısız sonuçlar üzerine kolları sıvayan sarı-lacivertliler son İstanbul seferinde dönmeye sıcak bakan Lugano’yu listenin başına yazdı. Mevlüt Erdinç’le de temaslar başlıyor.
ŞİKE ve teşvik primi iddiaları nedeniyle önceki transfer dönemini sessiz geçiren F.Bahçe, ocakta bombaları ardı ardına patlatmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, yöneticilerle yaptığı görüşmede takıma takviye isterken, sarı-lacivertli idareciler de hocalarının bu beklentisine yeşil ışık yaktı. Ocak ayındaki transfer politikasını şimdiden belirleyen Kanarya, yazın Fransızlar’a kaptırdığı Diego Lugano ve milli golcü Mevlüt Erdinç’i listenin ilk sıralarına yazdı.
BU ikiliyi kiralık olarak Türkiye’ye getirmeyi planlayan Ali Koç ve Ömer Temelli, öncelikli olarak Paris’te mutlu olmayan ve forma şansı bulamayan Uruguaylı savunmayla görüşecek. Lugano’nun da dönmeye sıcak baktığı öğrenilirken, sarı-lacivertliler takımın zayıf bölgesi forveti de güçlendirecek.
KAPTAN Alex’in bile memnun olmadığı hücum hattında da Fransa rotasında şaşmayacak olan Kanarya, 2 senedir adı sık sık F.Bahçe’yle anılsa da bir türlü anlaşma sağlanamayan Mevlüt için de PSG’nin kapısını aşındıracak. Yedek kalmaktan sıkılan ve sezon sonuna kadar başka bir takıma gitmek isteyen başarılı golcünün Fransa’da mutsuz olduğunu öğrenen sarı-lacivertliler bu oyuncuyu da kiralayıp mevcut kadronun gücüne güç katacak.
Isınmayan yedekler başa bela oldu!
F.BAHÇE’DE yedek futbolcuların, karşılaşmaların oynandığı esnada ısınmaması büyük sıkıntı yaratıyor. Vücutları soğuk kalan yıldızlardan Dia, Samsun maçında ısınmadığı için oyuna girdikten 5 dakika sonra omzundan sakatlanmıştı. Son olarak da G.Birliği maçında Stoch, ısınmadan oyuna girip %100’lük bir golü kaçırdı.
F.Bahçe’de izin yok, idman var
G.BİRLİĞİ ile berabere kalan F.Bahçe, A.Gücü maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Önceki günkü karşılaşmada görev alan oyuncular yenileme çalışmasıyla günü tamamlarken, diğer oyuncular ise 5’e 2 top kapma çalışması ve dar alanda çift kale maç yaptı.
BU arada G.Birliği beraberliği bile moralleri bozmazken futbolcular idman sonu birliktelik pozu verdi. Issıar Dia G.Saray derbisinde sahada
BU sezon yaşanan sakatlıklardan dolayı kadro istikrarını yakalayamayan F.Bahçe’ye, Dia’dan müjdeli haber geldi. Samsun maçında omzunun üzerine düşüp sakatlanan Senegalli yıldızın 14. hafta oynanacak G.Saray derbisine yetişeceği öğrenildi.
ŞU an oynayacak durumda olan Dia’yı riske etmeyecek olan Aykut Kocaman yıldız futbolcuya derbide şans vermesi bekleniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)