BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de kaptanlık krizi!----

Fenerbahçe'de kaptanlık krizi!

Fenerbahçe'de kaptanlık krizi!
06 Mayıs 2013 - 11:45 www.finansgundem.com

UEFA Avrupa Ligin'de Benfica'ya elelnen Fenerbahçe bir büyük şok da dün akşam İBB maçında yaşadı

UEFA Avrupa Ligi'nde Amsterdam'da final oynamayı hedefleyen Fenerbahçe, Benfica'ya elenmesinin ardından bir büyük şok da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaşadı.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'de sonucun yanı sıra bir de 'kaptanlık' kriz yarattı. Sakatlığının ardından yeniden sahalara dönen Emre Belözoğlu, 64. dakikada oyuna çıkarken, yerini Salih Uçan'a bıraktı.
Emre Belözoğlu'nun kenara geldiği sırada ise Fenerbahçe'de Cristian Baroni'nin yerine Semih Şentürk oyuna dahil oldu. Bu sırada Emre Belözoğlu kaptanlık pazubandını Semih'e uzatırken, sarı-lacivertli takımda yedek kulübesine mahkum olangolcü futbolcu pazubandı takmadı.
Semih Şentürk, Emre Belözoğlu'ndan aldığı pazubandı Gökhan Gönül'ün olmadığı maçta sağ bekte görev yapan Mehmet Topuz'a verdi. Fenerbahçe'de uzun süredir yedek kalan Semih Şentürk'ün bu hareketi teknik direktör Aykut Kocaman'ın tercihlerine bir tepki olarak yorumlandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)