BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de dev operasyon!----

Fenerbahçe'de dev operasyon!

Fenerbahçe'de dev operasyon!
25 Aralık 2014 - 20:08 www.finansgundem.com

Yönetim ve teknik ekip, sezon sonunda takımda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanıyor. Hazırlanan listede yerli-yabancı 11 farklı isim bulunuyor.

Fenerbahçe 4. yıldız yolunda şampiyonluk mücadelesi verirken, gelecek planlarını da hayata geçirmek için mesai harcıyor. Fanatik'ten Yusuf Dursun'un haberine göre, Başkan Aziz Yıldırım idaresindeki yönetim kurulu ile teknik direktör İsmail Kartal ve ekibi sezon sonu planlarını şimdiden masaya yatırmış durumda. Amaç, takımın yaş ortalamasını aşağıya çekebilmek. Bunun için yapılacak hamleler de şimdiden belirlenmiş durumda. Sarı-Lacivertliler, listenin ilk sırasına sezon sonunda sözleşmesi biten oyuncuları yazdı. Kontratı devam etmesine rağmen, sezon sonunda satışı gerçekleşecek isimlerin çoğunluğu ise yabancılar. Kontratı biten yıldızlardan Emre, Kuyt, Selçuk ve Serdar'la yeni sözleşme imzalanmaması ilk ihtimal. Bu isimlerden Emre Belözoğlu, her ne kadar üç yıl daha futbol oynama planı yapsa da, onun sportif direktörlük görevine getirilmesi Başkan Aziz Yıldırım'ın aklındaki ilk formül. Sözleşmesi devam eden yerlilerden Mehmet Topuz'la da yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yıllık ücretinin yüksek oluşu ve son dönemde maç kadrolarına bile girmekte güçlük çekmesi, Topuz için ayrılığın habercisi gibi.

Ya Sow ya Emenike
Sözleşmesi devam eden yabancılardan bileti kesilen ilk isim ise Bruno Alves. Portekizli'nin sert futbolu ve çok kritik maçlarda takımı yalnız bırakması kredisini tüketti. Daha genç bir savunmacıyla takımı takviye etmek isteyen Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal, 33 yaşındaki oyuncuyla yola devam etmeyi düşünmüyor. Gelecek tekliflere göre durumu netleşecek ikili ise Moussa Sow ile Emmanuel Emenike. Cazip bir öneriyle kulübün kapısı çalındığı takdirde, iki Afrikalı'dan birinin satılmasına sıcak bakılacağı konuşuluyor. Elde edilecek bonservis geliriyle, farklı tipte bir hücumcunun kadroya dahil edilmesi muhtemel. Emenike'nin bu sezonki gergin hali ve performansının dibe vurmuş olması, kredisini azaltan en önemli faktör. Moussa Sow'un ise sözleşmesi doğrultusunda aldığı ücretin azalmasının ardından sergilediği tavırlar 'satılabilecek' isimler arasına girmesine neden oluyor.

Mert Günok banko
Bu isimler dışında sözleşmesi bitmesine rağmen yeni kontrat yapılması düşünülen futbolcular da mevcut. Egemen Korkmaz, takımın yaşlılarından olmasına rağmen savunma için sağlam alternatiflerden biri olarak gözüküyor. Yine aynı mevkide ve sürekli gelişen performansıyla Bekir İrtegün de yeni mukavele yapılması planlanan isimlerden. Sarı-Lacivertliler'in kadroda tutmasına kesin gözüyle bakılan oyuncu ise Mert Günok. Volkan Demirel'in ardından eldivenleri eline geçirmesi beklenen 25 yaşındaki file bekçisiyle, uzun vadeli bir sözleşme yapılması planlanıyor.

İşte masadaki liste
Emre Belözoğlu / 34 yaşında / Sözleşmesi 2015'te bitiyor
Dirk Kuyt / 34 yaşında / Sözleşmesi 2015'te bitiyor
Mehmet Topuz / 31 yaşında / Sözleşmesi 2016'da bitiyor
Selçuk Şahin / 33 yaşında / Sözleşmesi 2015'te bitiyor
Serdar Kesimal / 25 yaşında / Sözleşmesi 2015'te bitiyor
Bruno Alves / 33 yaşında / Sözleşmesi 2016'da bitiyor
Moussa Sow / 28 yaşında / Sözleşmesi 2016'da bitiyor
Emmanuel Emenike / 27 yaşında / Sözleşmesi 2017'de bitiyor

***

Mert Günok / 25 yaşında / Sözleşmesi 2015'te bitiyor
Bekir İrtegün / 30 yaşında / Sözleşmesi 2015'te bitiyor
Egemen Korkmaz / 32 yaşında / Sözleşmesi 2015'te bitiyor
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)