BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe:0 - Athletic Bilbao:0----

Fenerbahçe:0 - Athletic Bilbao:0

Fenerbahçe:0 - Athletic Bilbao:0
18 Temmuz 2017 - 00:00 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, dördüncü hazırlık maçında Athletic Bilbao ile karşılaştı. Sarı-lacivertli takım mücadeleyi 0-0 eşitlikle bitirdi. İspanyollar bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Carlos Kameni başarılı kurtarışlarıyla kalesinde güven verdi.

Yeni sezon hazrılıklarını İsviçre'ye sürdüren Fenerbahçe, İspanya La Liga temsilcisi Athletic Bilbao ile hazırlık maçı yaptı. Mücadele 0-0 eşitlikle son buldu.

Athletic Bilbao ilk yarıda Aduriz ile bir penaltı atışından yararlanamadı. İspanyol oyuncu penaltıyı auta gönderdi. Sarı-lacivertli takımda yeni transferlerden Nabil Dirar mücadeleye ilk 11'de çıktı. Mathieu Valbuena ise oyuna ikinci yarıda dahil oldu.

Alper Potuk ve Simon Kjaer ikinci yarıda sakatlanarak oyundan çıktılar. Aykut Kocaman'ın ekibi dördüncü hazırlık maçında galibiyet alamadı.

Juventus Bükreş'e 3-2 yenilen Fenerbahçe, Sporting Lizbon'a da 2-1 kaybetmişti. Marsilya'ya 1-0 yenilen sarı-lacivertli takım dördüncü maçında da berabere kaldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)